REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău intervine în scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

Replica API 21 octombrie 2021 | 00:00 715

Gabi Bădălău a intervenit în scandalul dintre actuala iubită, Bianca Drăgușanu și fosta soție, Claudia Pătrășcanu! Cele două au pornit un război în declarații, care era gata să se lase cu citații la tribunal!

Gabi Bădălău

foto: arhiva personală

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe Bianca, iubita lui Gabi Bădălău de un an de zile, că ar trăi pe banii copiilor ei. La rândul ei, Bianca Drăgușanu a amenințat-o pe solistă cu judecata, precizând că nu ea i-a luat bărbatul! În tot acest amalgam de acuzații și injurii ale celor două femei din viața afaceristului, Gabi Bădălău a luat poziție.

Gabi Bădălău: „Nu vreau să fac circ!”

„Nu vreau să fac un circ. Vreau să-i mulțumesc Claudiei pentru că după doi ani si ceva și-a dat seama că trebuie să facem lucruri frumoase pentru copiii noștri. Nu Bianca ne-a despărțit, eu am cunoscut-o după un an și jumătate. Nimeni nu și-a permis să îmi ia telefonul și să scrie de pe el, deci mesajul trimis este trimis de mine. Iar relația pe care o am cu Bianca Drăgușanu mă privește doar pe mine”, a mărturisit Gabi Bădălău, intrat în direct la „Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu a venit și ea la „Xtra Night Show”, de această dată cu gânduri mai bune, încercând să stingă conflictul mocnit dintre ea și Bianca Drăgușanu. „Nu caut scandal. Eu niciodată nu mi-am permis să jignesc o femeie, așa cum și-a permis acest om. Nu vreau să jignesc, eu nu caut scandal cu nimeni. Nu mă interesează nici viața lui Gabi, pentru că în toată ecuația asta, eu am băgat divorț de Gabi”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars, citează click.ro.

Bianca Drăgușanu: „Nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm!”

Bianca Drăgușanu a intervenit și ea în emisiune și i-a propus Claudiei să facă pace. „Nu ne face bine niciuneia dintre noi. Vreau să spun că am răspuns unor atacuri. Doamna vorbește doar despre mine de când este la voi în emisiune. Spune că nu o interesează, însă încă vorbește despre mine. S-a înțeles de la început că Gabi o să intre în emisiune și este lângă mine în acest moment, știu tot ce a zis.

Ea ne-a jignit pe amândoi. A tot vorbit urât de mine peste tot. Mă jignea și mă făcea depravată. Eu nu am jignit-o, doar m-am apărat pentru că am și eu orgoliul meu. Lucrurile pe care le-am spus, le regret pentru că nu face bine nimănui. Noi nu avem nimic de împărțit, dar totuși ne certăm. Normal că arunc cu noroi dacă sunt atacată. Bravo ei că are succes, cântă, bravo, știu ce înseamnă. Suntem două leoaice care sar una pe alta, însă fără un motiv. Până să intre în conflict cu mine, empatizam foarte bine cu ea. Eu îi propun să ștergem tot, să dăm uitării și să nu ne mai certăm. Frate, nu avem nimic de împărțit”, a spus Bianca Dăgușanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920