REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabi Bădălău o face praf pe Claudia Pătrășcanu! Ce i-a putut face artista?

Gabi Bădălău o face praf pe Claudia Pătrășcanu! Ce i-a putut face artista?

Replica API 15 august 2022 | 00:00 1765

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu merită, fără doar și poate, un loc în cartea recordurilor, pentru cel mai lung și complicat divorț. Cei doi se războiesc de ani buni pe custodia copiilor, dar pare-se că scandalul nu îi privește pe cei mici, ci vizează o răzbunare, după cum spune afaceristul.

Gabi Bădălău

Recent, v-am povestit cum Claudia Pătrășcanu a pus poliția pe urmele celui care încă îi este soț în acte, pe motiv că s-ar fi urcat drogat la volan. Oamenii legii au intervenit în forță, iar la întreaga scenă au luat parte și cei doi copii pe care solista și Gabi Bădălău îi au împreună. Mai multe detalii despre acest episod puteți citi AICI, căci telenovela continuă!

Află mai multe despre relația celor doi: Claudia Pătrășcanu răbufnește la 3 ani de la începerea divorțului de Gabi Bădălău: «Copiii trăiesc în teroare emoțională»

Afaceristul rupe tăcerea și mărturisește că a ajuns din nou într-o situație neplăcută cu fosta parteneră de viață, după ce Claudia Pătrășcanu i-a interzis cu vehemență să plece cu băieții în vacanță. Gabi Bădălău a mers până în pânzele albe, adică la Judecătorie, unde a primit acordul de a călătorii peste hotare, în Turcia și Franța, cu băieții săi.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău îi afectează pe copii. Ce s-a mai întâmplat?

Solista s-a împotrivit cu vehemență deciziei și nu își dorește ca tatăl copiilor să plece alături de ei atât de departe, motiv pentru care Gabi Bădălău se așteaptă ca viitoarea fostă soție să apeleze la un nou „artificiu” legislativ pentru a nu-i permite să ia băieții în perioada 18-31 august. Punctul culminant vizează scandalul pe care Claudia Pătrășcanu și mama ei i l-au făcut bărbatului când a dus copiii acasă, după ce a petrecut un weekend cu ei, în conformitate cu decizia autorităților.

”Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal. În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici...După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand. Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța.

Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca ”mama de copil” să facă apel...Un alt circ, o altă răutate inutilă. Și apropo, când am dus copiii, duminică, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei...Doar că acum am fost pregătit...am învățat de la ea...am filmat tot...Toate la timpul lor”, a scris Gabi Bădălău, pe rețelele de socializare, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614