REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri, într-o BENZINĂRIE de pe A2!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, în tandrețuri, într-o BENZINĂRIE de pe A2!

Replica API 22 septembrie 2021 | 14:10 15891

Azi se ceartă, mâine se împacă! Ar fi descrierea, pe scurt, a relației dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare, însă, că fiul ex-ministrului Economiei trăiește aceleași momente și cu Claudia Pătrășcanu, deși se află cu ea într-un interminabil proces de divorț. Dovada? La ultimul termen, de la începutul lui septembrie, Bădălău nu ar fi vrut cu niciun chip s-o lase mai moale, așa că verdictul s-a amânat. A fost tensiune mare atunci între cei doi, doar că, la sfârșitul weekend-ului trecut, se îmbrățișau și se sărutau! CANCAN.RO are detaliile uluitoare ale întâlnirii de taină, dintr-o benzinărie de pe A2.

După-amiază liniștită pe Autostrada Soarelui, duminică, mai pe înserat. Circulație mai intensă înspre București, unde ”ocazionalii” turiști de weekend se întorc. Într-una dintre multele benzinării presărate de o parte și de alta a autostrăzii a avut loc ”minunea”. Informația, venită sună așa: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit acolo, nu știm dacă întâmplător ori și-au dat întâlnire, și, la scurt timp, ar fi început scenele de tandrețe.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-ar fi comportat, din nou, ca un cuplu

Artista și soțul ei ar fi coborât din mașini și ar fi început să discute. Erau cât se poate de veseli, iar, la un moment dat, Gabi Bădălău a luat-o de talie pe Claudia Pătrășcanu. Ea nu s-ar fi retras, ba chiar l-ar fi încurajat, apropiindu-se de el. Atunci, Gabi ar fi început s-o mângâie, i-a atins gâtul…

”A pipăit-o, apoi a sărutat-o și ea parcă a roșit de emoție”, este o parte a descrierii scenelor, așa cum au fost văzute de sursa noastră. Claudia nu s-ar fi îndepărtat, gestul de tandrețe nu i-ar fi displăcut. Ar fi rămas acolo, țintuită în brațele lui Gabi Bădălău. Au fost câteva momente în care cei doi s-ar fi simțit, din nou, ca în vremurile în care erau, cu adevărat, un cuplu.

Timp de aproximativ 10 minute și-ar fi spus vorbe dulci, lângă mașinile trase una lângă cealaltă. După care s-au salutat, retrăgându-se, fiecare, la volan. Apoi au plecat, separat, unde aveau treabă.

Nu ar fi singurul moment când Gabi Bădălău se afișează lângă soție cu zâmbetul pe buze. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi s-au întâlnit la Constanța, acolo unde s-au comportat ca o adevărată familie. Au ieșit cu cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas, la shopping în City Mall, apoi au luat masa la un restaurant din apropiere, imagini prezentate în exclusivitate de CANCAN.RO.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu mandrie se uita si el si ea si tasu cand ne bagam salamul in ei de f u ckin' pricks!Vedete sparte si copii de hoti neprinsi
3
1
Cine plmea sunt acesti boscheti?
7
1
De ce nu scrieti ca regulamentul parcarilor inventat de W.C. a fost atacat in instanta?
7
0
cwrveobosite!!!
6
2
i-a infipt bambalau 2 deste in priza, s-a udat toata.
8
1
Si asta ne intereseaza pentru ca?
11
1
Jeguri neinsemnate
12
1
e mai ieftin cu sotia decat cu dragusanca
21
1
De ce dracu este mizeria asta de "stire" la Breaking News repetentilor?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218