REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gabi OPREA, la un ȘPRIȚ, la Popasul PESCARILOR

Gabi OPREA, la un ȘPRIȚ, la Popasul PESCARILOR

Replica API 26 iulie 2021 | 01:09 10277

Fostul Ministru de interne, Gabriel Oprea, de când a ieșit de pe scena politic, rar îți este dat să-l mai vezi. Aflat, în ultima perioadă, într-un con de umbră, fostul ministru a fentat căldura din București și a venit pe litoral. Și, dacă vă gândiți că optat pentru stațiunea de lux, ei bine, nu! Acesta s-a relaxat în sudul litoralului, la Olimp,savurând atmosfera cochetă de la restaurant.

Dacă Mamaia este stațiunea vedetelor, putem spune că sudul litoralului este cel al politicienilor. Poate și datorită delicatesele din pește, cine știe!

Gabriel Oprea a dat și el stațiunile de lux din lume pe cele de pe litoralul românesc. Acesta s-a aflat, weekend-ul care s-a încheiat, pe litoral, împreună cu familia, una destul de numeroasă, de altfel.

Acesta a fost văzut duminică seara, luând cina la restaurantul Popasul Pescarilor din Olimp. Fostul ministru s-a delectat cu tot felul de bunătăți din pește și fructe de mare, dar s-a răcorit și cu spriț, așa cum îi șade bine unui politician. Băuturile stăteau la loc de cinste într-o frapieră, să nu cumva să le încălzească soarele arzător.

La un moment dat, liniștea i-a fost perturbată de telefon, așa că, minute bune nu s-a dezlipit de acesta, semn că a lăsat acasă ceva probleme. Sau poate pune la cale vreo strategie politică, cine știe!

Gabriel Oprea a fost Ministrul Afacerilor Interne și președinte la UNPR. Acesta a ieșit din politic, după scandalul în care a fost implicat în 2015, atunci când un polițist a murit într-un accident de motocicletă în timp ce îl escorta pe timp de ploaie.

Mirel PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cineva mai jos spunea ca este ,,valetul lui Miron Cosma,, Hop ca a disparut comentariul !
0
0
Fostul Bode
0
0
Reclama la un anonim actual . In vest politicienii fara rost sunt uitati imediat
5
2
inchina un pahar in amintirea lu gigina
7
0
pai familia o duce aici la saracie, s-au terminat combinatiile
12
0
Reclama ascunsa la Popasul pescarilor.
22
2
Prietenul lui Tuca Show!
14
1
Asta este stire? Un bashit de politician mananca peste la fratele lui Briceag.. acolo s-au dat tunuri.. despre asta putea fi o stire, nu ca a mers acolo unde s-au dus el si alti politicieni de sute de ori.. ce mangle au facut, cu Georgica vamesu,asta putea fi o stire .
44
3
Dupa ce a facut toti ospatarii proprietari de carciumi din Olimp generali, unde sa manance si el?
37
3
sa aiba un sejur prelungit in statiunea Porta Blanca
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218