REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gabi Tamaș, ieșire nervoasă după ultimul scandal: „Oamenii încearcă să te distrugă pentru că îți recunosc puterea”

Gabi Tamaș, ieșire nervoasă după ultimul scandal: „Oamenii încearcă să te distrugă pentru că îți recunosc puterea”

Replica API 16 mai 2019 | 00:00 446

Gabi Tamaș a răbufnit pe Instagram după ce a fost acuzat din nou că s-ar fi îmbătat şi l-ar fi insultat pe patronul lui Hapoel Haifa, Ioav Katz. „Uneori lumea încearcă să te distrugă, pentru că își dau seama că ești puternic”.

Trezit probabil după noul scandal bahic provocat în Israel, Gabriel Tamaş a ieşit la contraatac pe reţelele de socializare.

„Uneori oamenii încearcă să te distrugă, pentru că îți recunosc puterea. Nu pentru că nu văd asta, ci pentru c-o văd și nu vor ca ea să existe”, a fost mesajul pe Instagram al fundaşului român. Care tocmai şi-a primit sentinţa de două luni de muncă în folosul comunităţii după ce a codus beat şi cu 205 km/h.

„Tamaş ţipa şi înjura”

Reacţia acestuia vine după s-ar fi îmbătat la o petrecere de Ziua Independenței și ar fi cerut să i se rezilieze contractul cu Hapoel Haifa, pe un ton şi un discurs care l-au şocat pe patronul clubului, ce se gândeşte să îl ducă la dezalcoolizare.

„L-am întrebat de ce vrea să rupă acordul și mi-a spus că nu consideră că mai poate ajuta echipa să progreseze. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva şi m-am întors la birou în jurul orei 1:30, când am reușit să discut telefonic cu Tamaș. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbește respectuos, îmi spunea mereu «domnul președinte», acum însă țipa și înjura”, a povestit Yoav Katz, pentru cotidianul One din Israel.

„Tamaș a cerut scuze și a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură, fiind forțat să spună acele lucruri. El este o persoană bună, dar nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la dezalcoolizare”- Yoav Katz, patron Hapoel Haifa

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare prost esti ma,adica tu te inbeti si faci ca dracu sau circuli cu peste 200 la ora si tie ti se pare ca incearca lumea sa te distruga,mai Gabi pana la lume vezi sa nu te distrugi tu.
1
0
Om puternic...la bautura la ce ? Duce mult , nu se imbata repede ?
1
0
Hotul striga uite hotii......., halal om puternic.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218