REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabi Tamaș, sfaturi pentru Rădoi: „Să pună Mirel biciul pe ei și să-i învețe pe ăștia cum era pe vremuri”

Gabi Tamaș, sfaturi pentru Rădoi: „Să pună Mirel biciul pe ei și să-i învețe pe ăștia cum era pe vremuri”

Replica API 30 noiembrie 2019 | 00:00 631

Gabi Tamaș (36 de ani) se bucură de venirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al României și îi sugerează antrenorului „să dea milităria jos din pod” în cazul jucătorilor neascultători.

„O să fie un meci dificil cu Islanda, sunt ca suedezii, se bat pentru orice minge. Sunt dezamăgit, am fost și la meciul cu Suedia și am văzut. Păcat, se putea face mai mult.

„Atitudinea trebuie schimbată, dacă ai un Bentley sau o Dacie tot acolo te duce. Astea sunt niște copilărisme, că nu joc, că joc. Să pună Mirel biciul pe ei dacă nu salută. Să dea milităria jos din pod și să îi învețe pe ăștia cum era pe vremuri, când ne tremura glasul de ziceam «Săru' mâna, nea Piți»”, a spus Gabi Tamaș la Pro TV.

„Tamaș poate veni la națională”

Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, l-a lăudat pe Gabi Tamaș (fundaș central), fotbalistul Astrei Giurgiu, și a declarat că acesta poate fi convocat pe viitor la echipa națională.

„Din punctul meu de vedere, Tamaș a fost cel mai bun jucător de pe teren în meciul FCSB - Astra (1-3). Ceea ce face pe teren e îmbucurător și reprezintă o șansă pentru el să vină la națională. Nu au nicio importanță conflictele noastre din trecut”, a declarat Rădoi, la TV Telekom Sport.

67 de selecții are Tamaș la echipa națională

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta il stiu mai mult de boschetar .... de "fotbalist" nu il stiu drept dovada ce vorbe spune
1
0
Bai asta dash...tu pe ce lume traiesti idiot util...mai iesi si tu din bula ta de frustrat si mai citeste o carte mai viziteaza o tara....conform ultimilor statistici comandate la UE romanii sunt cel mai productivi din UE pe salariul cel mai mic...cretin limitat ...te crezi vre-un stapan pe plantatie ??
1
0
Tamas are dreptate. in nici-un domeniu nu se face treaba daca nu pui biciul pe cocoasa lor, fara sa-i dai afara si sa-i lasi pe drumuri. Romanii nu stiu ce-i aia constiinta si disciplina in munca ca la asiatici.
2
2
Alcoolicul asta vrea sa fie salutat de generatia mai tanara, vrea repect. Du-te ma la tine in bodega, eu nu te mai primeam pe stadion nici macar spectator
2
1
betivul asta da sfaturi ?
10
4
Baa ...betivule , daca tactu te-a rupt cu bataia se numeste abuz nu ca asa era bine.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108