REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Gabriel Comănescu şi Dănuţ Căpăţână, propuşi spre a fi aleşi oameni de valoare ai Constanţei

Gabriel Comănescu şi Dănuţ Căpăţână, propuşi spre a fi aleşi oameni de valoare ai Constanţei

Replica API 10 ianuarie 2015 | 00:44 519

În mediul online

În mediul online

Dănuţ Căpăţână

Constănţenii îşi aleg oamenii de valoare! Ajunsă la ediţia a V-a, acţiunea se desfăşoară în mediul online, voturile putând fi acordate în perioada 6 ianuarie – 28 februarie. Printre cei ce au fost propuşi de constănţeni se află dr. Dănuţ Căpăţână, Valentin Vrabie, Decebal Făgădău, Gabriel Comănescu, Mihai Petre, dr. Elvira Craiu, George Scupra, dar şi alţii.

Gabriel Comănescu

“Demonstrează încă o dată că societatea are valori. Bunăstarea unei societăţi este în strânsă legatură cu angajamentul moral al indivizilor în particular”, este scris pe site. Aici, oamenii au putut propune persoane pe care le consideră de valoare pentru judeţul de la malul mării, iar de pe 6 ianuarie a început votul. La secţiunea “Medicină” sunt propuşi mai mulţi medici, între care şi Laura Vizireanu, care a decedat în urma teribilului accident aviatic de pe lacul Siutghiol, din 15 decembrie 2014. Tot aici îşi pot găsi numele Elvira Craiu, Dănuţ Căpăţână, Sorin Rugină, Constantin Tica, Chazli Fawaz, Eduard Circo, Ioana Antohi, cât şi alţii, fiind înregistrate 50 de persoane. O altă secţiune este cea intitulată “Academic”, unde sunt 37 de cadre didactice care pot fi votate. Ajungem şi la Dezvoltarea societăţii, unde mai multe asociaţii, unităţi de învăţământ dar şi persoane pot fi alese, între care şi judecătorul Lucian Lică, de la Tribunalul Constanţa dar şi Alexandru Bajdechi. La “Administraţie” îi putem regăsi pe Rodica Crăciun, Valentin Vrabie, Stelian Beciu, George Scupra şi Bogdan Covalciuc de la ISU Dobrogea. Însă, iată că ajungem şi în lumea politică de la malul mării. Aici, pe listă se află: Florin Ţugurel, Titus Corlăţean, Septimiu Bourceanu, Mihai Petre, şi Decebal Făgădău. Avem, bineînţeles, şi lumea afacerilor, unde poate fi votat Gabriel Comănescu, Lillian Cornilă, dar şi Şantierul Daewoo Mangalia sau baruri, cluburi şi restaurante. De asemenea, se întâlnesc şi secţiunile “cultură şi artă”, “sport”, “muzică şi dans”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369