REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

Gabriel Cotabiță, primele declarații după ce a suferit un accident vascular: „Sunt viu!”

Replica API 29 octombrie 2021 | 00:03 1342

Gabriel Cotabiță a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. Artistul a fost internat în urma unui accident vascular, la începutul lunii octombrie, iar acum declară că se simte bine.

Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiță a oferit acum primele declarații despre starea sa de sănătate și a confirmat că a fost internat, însă nu a vrut să spună diagnosticul primit din partea medicilor. Artistul a dorit să-și liniștească însă admiratorii și a explicat că nu a fost ceva foarte grav.

Gabriel Cotabiță a fost internat în spital

Deși acesta nu a dorit să dezvăluie cu exactitate cauza pentru care a fost internat, surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu.

Semn că starea sa de sănătate este una bună acum, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pentru emisiunile tv. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță pentru Impact, citează click.ro.

Mai mult decât atât, artistul pregătește o surpriză pentru fanii săi. Gabriel Cotabiță se pregătește să înregistreze două noi piese, de dragoste, pe care speră să le lanseze cât mai curând.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19. De asemenea, în urmă cu 6 ani artistul a suferit un infarct, aflându-se atunci la un pas de moarte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e de la vopseaua de par .A 3 a oara cu nororc ca vad ca nu se potoleste .El crede ca re 20 de ani.
1
0
pacat!te.n p motii cotabita bouare!
1
0
da daca mai faci excese... ai grija ca ulcioru nu merge de multe ori la apa! hai copacel!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614