REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gabriel Daraban a DEMISIONAT din ALDE!

Gabriel Daraban a DEMISIONAT din ALDE!

Replica API 12 septembrie 2019 | 00:01 684

Demisie în vârful organizației ALDE Constanța. Gabriel Daraban și-a dat demisia.

”Având în vedere evoluțiile de pe scena politică românescă din ultimele luni precum și urmare a unei analize atente a mediului politic constănțean, am luat decizia de a demisiona din organizația ALDE Constanța precum și de a înceta activitatea mea politică în perioada imediat următoare.

Motivele ce stau la baza deciziei mele sunt în primul rând legate de derapajul partidului de la o identitate liberală cât și indiferență din partea comunității locale în vederea producerii unei schimbări totale a modului de a face politică și de a gestiona orașul Constanța.

Consider că opinia publică constănțeană este puternic dezbinată și nu este încă pregătită să contribuie la o schimbare reală a modului dezatruos în care a fost gestionat orașul nostru timp de 20 de ani. Pe de altă parte, constat cu părere de rău că nici politicienii nu sunt dispuși să lase orgoliile mărunte și să-și direcționeze gesturile și acțiunile politice strict către interesul cetățenilor, pentru schimbarea în bine a vieții în cel mai important oraș românesc de la Marea Neagră.

Din punctul meu de vedere un oraș nu poate fi condus eficient de un singur om, indiferent de noblețea intereselor sale, și trebuie să aibă în spate o echipa dornică de implicare și generatoare de idei ce pot fi puse în practică în vederea asigurării progresului și bunăstării întregii comunități. Consider că nu sunt suficiente criticile și jignirile la adresa unor lideri politici pentru a demonstra că îți dorești o schimbare.

Mă voi implică intens, în continuare, în viață comunității, voi încerca să atrag atenția opiniei publice constănțene ori de câte ori voi constată derapaje ale autorităților locale, încercând să propun soluții benefice pentru rezolvarea problemelor orașului Constanța", se arată într-un comunicat de presă semnat de Gabriel Daraban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si el si fra su doi cameleoni.
8
0
Sigur ca te vei implica intens in viata comunitatii, dar numai atunci cand constati derapaje???? Pai mai nea Gabriel, Autoritatile Constantene locle sunt ele niste derapaje!!!!
10
0
asta si altii ca el sunt sagetile MAFIEI cu gulere albe si costume scumpe...MARSSSSSS !!!
11
0
Cameleonul nu se dezminte, sub toate aceste vorbe mari se ascunde doar dorinta de a-si pastra scaunelul caldut la OIl tERMINAL.
23
0
Vrabie presedinte CJ
14
10
Cine mai e si asta??
26
0
Papagalul , unde te duci mai laba trista la pnl sau la usr ?Oportunistule !!!
30
5
Oricum ALDE e zero pentru constanta. Cu toti alesii si pusii pe functii cu tot.
45
0
spagi mai iei?
35
2
Acum ca alde nu mai miroase a cascaval, fuguta la altii!
47
0
Concret, ce a facut acest om pt Constanta, pt constanteni? A, nimic ?
47
0
Hahahahaahaaaahaaa ma kac pe alde de ras
44
0
ALDEeste haznaua politicii autohtone, deci gestul este absolut normal.
53
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102