REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gabriel Daraban, preşedintele ALDE Constanţa: ‘Dacă nu dai randament, nu prea ai ce să cauţi, ce să candidezi’

Gabriel Daraban, preşedintele ALDE Constanţa: ‘Dacă nu dai randament, nu prea ai ce să cauţi, ce să candidezi’

Replica API 5 mai 2018 | 00:00 495

Realist

Realist

Gabriel Daraban, proaspăt numit în funcția de președinte al organizației municipale ALDE, a vorbit în conferința de presă organizată de partid vineri, 4 mai, despre ce planuri are cu echipa pe care dorește să o formeze. El a declarat că avea grijă ca în perioada următoare să întărească organizația și să facă ordine acolo unde este cazul.

„Am avut deja întâlniri cu colegii actuali și sper că în perioada următoare, împreună, să stabilim niște reguli foarte dure în organizație, pentru că trebuie, din punctul meu de vedere, lucrurile să fie foarte bine stabilite în ceea ce privește organizația municipală, organizația județeană. Cei care sunt în organizație și care vor veni, alături de mine și ceilalți colegi, aș dori să știe exact ce au de făcut. Așa tot vorbim, să ne dăm cu părerea... timpul este scurt! Trebuie să ne organizăm. Principiul meu este încet-încet să le așezăm pe toate, să facem ordine în organizația locală, să ne stabilim pe cartiere exact ce avem de făcut, și mai departe ne gândim și la altele. Important este ca să fim pregătiți pentru perioada următoare”, a spus Gabriel Daraban.

Despre o candidatură la Primăria Constanța... încă nu se discută! El dorește să aibă grijă de organizația locală, dar în momentul în care colegii săi vor considera momentul oportun să îl nominalizeze, se va conforma.

„Nu se discută la momentul de față. Îl avem și pe președintele partidului alături. Dacă nu dai randament, nu prea ai ce să cauți, ce să candidezi. În situația de față, eu trebuie să demonstrez ceva, prin tot ceea ce au considerat colegii mei actuali, a fost o onoare și pentru mine”, a punctat liderul organizației municipale ALDE.

Daraban: „O campanie de recrutare. De ce nu?”

Planul pentru perioada următoare este simplu: organizațiile de cartier au nevoie de un imbold, iar asta înseamnă o posibilă campanie de recrutare la nivel de municipal, mai ales că în sondaje ALDE a crescut chiar și de trei ori.

„Planul este simplu: organizarea pe cartiere, să atragem oameni noi, pregătiți, pentru că Constanța are nevoie! O campanie de recrutare. De ce nu? La momentul de față, cum a specificat și domnul președinte, partidul este pe un trend ascendent. Consider că trebuie să asiguri fundația, astfel încât să susținem acest interes al celor care vor să voteze ALDE. Dacă nu ai fundație, ce să faci?”, a adăugat Daraban.

Legat de ultimele evenimente de pe malul mării, Daraban iată că trage un semnal de alarmă, mai ales asupra faptului că este gravă acțiunea tinerei care a apărut în direct la televizor în timp ce s-ar fi drogat. Cert este faptul că liderul municipal ALDE va avea grijă să promoveze valori de care copiii tuturor să aibă ce învăța.

„Operatorii economici au fost încântați de creșterea numărului de turiști. Este o problemă pe care toți o reclamă de ani de zile – calitatea forței de muncă în turism. Acest lucru, din ce am înțeles, s-a văzut și în acest an, dar este un subiect amplu. Urmează să discutăm pe parcurs, căci aici nu discutăm doar de domeniul turismului, sunt probleme mult mai grave. Turismul este nesimnificativ la PIB 2%. Avem transporturile, economia, care au un procent mult mai mare în PIB.

Lucrul cel mai tragic este ceea ce ați văzut la televizor, cu tânăra respectivă filmată în timp ce se pare că se droga. Este un lucru extrem de grav și aici ar trebui să tragem cu toții un semnal de alarmă. Este majoră problema. Trebuie să atragem atenția astfel încât tinerii să nu apeleze la așa ceva. Toți suntem părinți, marea majoritate. În momentul în care se ajunge la așa ceva, nici nu știu dacă poți să controlezi lucrurile, mai ales când sunt majori”, a povestit Gabriel Daraban.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gabita, tu esti demult ,,prajit", tata !!!
3
0
Daraban,un nume predestinat,zgomot si atat!Si ,apropo,randamentul acela in ce se masoara,euro,dolari sau lei?
5
0
Foarte interesanta stire dar scrieti si despre despre dezinteresul autoriratilor locale de a aloca bani in dezinsectia orasului. Suntem oras turistic, organizam evenimente de sute de mii de euro cu invitati i ternationali dar in TIGANIE ca ne mananca puricii, plojnitele, furnicile si toate ganganiile purtatoare de virusi si boli pentru ca uitam cel mai important lucru CURATENIA .
5
0
Ce incruntat sta Daraban! Vrea sa para mai destept.
7
0
Intru si cu mamica in alde numai sa plec din depozit port unde m-au zapacit aerosolii de chimicale.Vad numai hoti in jurul meu.
7
0
Nu cumva acest daraban si- a luat concediu de paternitate cand a venit politia si vama la Oil terminal pe vremea penibilului de wagner sa ii ancheteze ? Subit a disparut vreo 2 ani din peisaj. Iar acum face racolari si fundatii. Ce face din om un concediu femeiesc.
8
0
Stai linistit, Gabita, ca aia care tragea pe nas nu te-a intrecut pe tine !!!
8
0
Daca doriti sa fiti un partid de succes trebuie sa eliminati indivizii de proasta calitate, profesionala si umana... Momescu Dan Mihael..numit politic director al unei institutii in Port..si daca traieste 10 vieti tot nu va realiza nimic..nu poate!
8
0
Care i treaba cu adeziunile catre alde. Peste noapte salariatii Oil sau inscris in alde.?????Dubios.
10
0
Cu ce sa dai randament dobitocule cu un partid de lichele ???? Duce ti va dracu pana nu vine revolutia ...ca pe soareci!!!
9
2
In ALDE randamentul se masoara in kilogramele de cacat mancate, nu e usor deloc.
11
1
Du-te ba baiatule acasa. Esti penibil, chiar penibil dar nu cel mai penibil.
10
1
ce intelege Baiaul asat prin FUNDATIE, este f gru sa faci o fundatie la o casa dar la un Municipiu....mai are de inavat mult....
8
1
Doamne, ce de prostii poate sa spuna baiatul asta?! Am retinut "ca Constanta" apoi ca ceva prin cartiere si ca mai e de treaba si ca vorbim. Jalnic! Pana invata el cum se face trec alegerile.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218