REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale a ALDE Constanţa, despre ridicarea mașinilor: Este o vânătoare...

Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale a ALDE Constanţa, despre ridicarea mașinilor: Este o vânătoare...

Replica API 2 noiembrie 2018 | 00:00 427

Organizația Municipală a ALDE Constanța, prin președintele Gabriel Daraban, a ținut să transmită un mesaj, în acdrul unei conferințe de presă, și să demonteze afirmațiile potrivit cărora există tensiuni în cadrul alianței, la nivel național.

”Aceste tensiuni sunt create de niște dicuții în contradictoriu cu PSD pe anumite teme de importanță națională. Consider că e normal să existe discuții în momentul în care nu există consens. Tensiunile din coaliție pleacă de la conflictul din interiorul PSD. La momentul de față, la nivel central, au fost doar discuții în contradictorii vizavi la Legea Justiției și Legea Offshore”, a punctat, în cadrul conferinței de presă, Gabriel Daraban. Tensiuni sunt și la nivel local, iar acțiunile primarului PSD al Constanței sunt dur criticate de reprezentanții ALDE, și nu numai. În acest context, vorbim despre Regulamentul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Referitor la acest subiect, Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale a ALDE, a declarat: ”Nu mi se pare o soluție, atâta timp cât nu oferi nimic în schimb. Cât nu avem parcări in Constanța. Consider o vânătoare a mașinilor parcate neregulamentar. Disconfortul e mare, să mergi să cauți mașina, vor fi multe neajunsuri. N-am încredere în logistica Primăriei. E normal ca Primăria să atragă fonduri, nu neapărat din parcări. Decizia e hazardată. Consider ca amenda e suficientă", a spus el. La conferință de presă a participat și Costela Gana, președinta tinerilor ALDE, care a anunțat faptul că organizația pe care o conduce s-a alăturat Organizației de Femeie în proiectul cu Centrul de Transfuzii. De asemenea, Gana a invitat tinerii constănțeni la ”cafeneaua politică”, în cadrul proiectului inițiat recent. ”Ne-am alăturat Organizației de Femei în demararea proiectului cu Centrul de Transfuzii Constanța, de donare de sânge, în data de 12 noiembrie. Avem un proiect educativ, ”Cafenea politică”, unde invităm toți tinerii la sediul ALDE din Tomis Nord. Am convingerea că avem puterea si perseverența de a ajuta la transforma orașului într-unul european. Reprezentăm viitorul acestei comunități. Fac un apel către toți tinerii să nu stea deoparte și să nu privească cum anumite persoane ne fură viitorul și să se alăture acest proiect”, a declarat Costela Gana.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se incearca obtinerea de bani din amenzi , nu din plata parcarii, asta o dovedeste si modul cum esti pus sa-ti platesti parcarea, de ce nu au pus automate de bonuri in parcari sau o persoana care sa incaseze banii de parcare?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367