REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriel Liiceanu îl atacă pe Liviu Dragnea

Gabriel Liiceanu îl atacă pe Liviu Dragnea

Replica API 30 ianuarie 2017 | 01:00 471

Filosoful Gabriel Liiceanu lansează un atac extrem de virulent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Liiceanu susţine că liderii PSD au constituit "axa răului" în ultimii 27 de ani, iar Dragnea este în stare să arunce toată ţara în aer doar pentru a-şi salva oamenii săi din puşcării.

„Domnul condamnat penal Liviu Dragnea”* se laudă că a primit amenințări cu moartea. Așadar victima e el, și nu poporul român pe care îl omoară lent și sistematic, de 27 de ani, partidul ctitorit de Iliescu, trecut prin haltele Năstase și Ponta, și la cârma căruia se află astăzi Liviu Dragnea, victimă și erou deopotrivă. Amenințat cu moartea, domnul condamnat penal ne anunță că nu cunoaște frica și că e gata „să moară în picioare”, potrivit stiripesurse.

Ceea ce par să nu-nțeleagă Dragnea și oamenii lui e că societatea română a ajuns din nou la un punct de fierbere la care, în curând, nu puțini vor fi dispuși să moară în picioare. Sfidarea acestor indivizi, care continuă, beți de cinism, să se pună, ca borfași, unii pe alții pe liste, în guvern, în parlament și-n toate funcțiile bănoase ale țării, readuce în starea de spirit a unei părți a populației acel grad de exasperare care i-a făcut pe oameni, în decembrie 1989, să strige în Piața Universității „Vom muri și vom fi liberi”.

„….- Îl anunț pe domnul condamnat penal Dragnea că și eu sunt gata, ca și el, dar din motive diferite, să mor în picioare. Vreau cu orice preț, acum după ce i-am cunoscut gustul, să nu-mi mai pierd libertatea. Și asta vor toate acele zeci de mii (vor deveni, dacă e nevoie, sute de mii și milioane) care ies să-și strige indignarea în toate orașele țării. Nu-mi place prețul pe care, în bătaie de joc, oamenii ăștia l-au pus pe viețile noastre. Nu vreau să trăiesc în țara mea – acum când nu mai am căluș în gură – o viață cu reguli date de alde Tăriceanu, Nicolicea, Bănicioiu, Ponta, Ghiță, Vosganian, Olguța Vasilescu, Nicușor Constantinescu, Bunea Stanciu și toată pegra politică a țării…. O viață nespus de ieftină, o viață pe care ți-e rușine s-o trăiești.

…. – După ce a câștigat alegerile, coaliția PSD – ALDE a funcționat pe o ecuație simplă: „Întâi mituim toată țara (toate categoriile sociale), promițându-le că le dăm ce nu le putem da, și apoi (ne) dezincriminăm și (ne) grațiem, la grămadă cu 3000 de șuți și criminali”. Nu vedeți că, la o lună după ce au intrat la guvernare, nu sunt în stare să ofere un buget credibil țării?

…. – Dar mă tem că ne zbatem degeaba câtă vreme mai mult de jumătate din populație stă pe perfuziile cu otravă administrate zilnic de Antena 3 și de RTV. Și-atunci ajungem la instanța care ocrotește rezervorul de puroi al României, la CNA**, unde chiar sper să ajung mâine, împreună cu cei care vor fi la Piața Universității la ora 17.

…. - Punctul în care am ajuns: n-am nici o îndoială că Dragnea și ai lui, pentru a scăpa de ani de pușcărie și a-și salva căpătuiala, nu s-ar da înapoi nici de la a arunca planeta în aer, darămite România. De la Iliescu la Dragnea, trecând, cum ziceam, prin stațiile Năstase și Ponta, istoria noastră post-comunistă a desenat axa Răului. Au facut din România, jefuind-o sălbatic, cel mai mizer popor al Europei. Care hienă lasă prada din gură de bunăvoie? Și care animal prădător se bagă de bunăvoie în cușcă? Dar dacă nu vor de bunăvoie, să-i ajutăm. Pe mâine", scrie Liiceanu, pe contributors.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o lepra de animal este acest idiot !
0
4
cine se crede limbricu asta de liiceanu,,,dute bai la socola,,s-au la balaceanca.
0
5
BA.LICEENE.JAVRA AI FOST.BA JAVRA AI SA.MORI..MA ASTEPTAM.LA.ASA UN COMENT.DE.LA.UN.LIDER PMP...DAR TU "FILOSOF"..SA SPUI CA DRAGNEA.E.PENAL.SI BASESCU SI BLAGA CARE AU FACUT ACELEEASI FAPTE DA MAI GRAVE NU SANT JUDECATI ...BA LICEENE AI O.MARE PROBLEMA....CUM POTI VOMITA IN.ASA FEL.CA PSD E.VINOVAT.DE.DEZASTRUL.ROMANIEI!?!...CAND VOI BASISTI.O CONDUCETI. DE 12.ani..BASISMUL.A.DISTRUS.NU NUMAI.ECONOMIA TARI.DAR.MAI RAU.A.INSTAURAT DICTATURA.MAFIOTA CARE MANIPULEAZA ACUM.ZECI.DE.MII.DE.ROMANI.IN.STRADA CONTRA LUI.DRAGNEA CARE TOCMAI.LE.A MARIT.SALARIILE.SI.PENSIILE..ALES DEMOCRATIC..FUTUTI.GUR
0
5
Esti o sluga nesimtita si perversa,iai lins labele lui Basescu pana ai facut basici la limba,acum teai mutat la Iohanis,vrei sa faci antecamera,nai decat,tot lingau ramai,iti mai aduci aminte cand il ovationai pe Basescu ca pe Ceausescu????
0
4
D-ul Gabriel Liiceanu, este un intelectual de inalta clasa, va felicit d-le ! Aveti dreptate: d-ul condamnat penal Dragnea, se lauda ca a primit amenintari cu moartea. Asadar victima este el, si nu poporul pe care il omoara lent si sistematic, de douazeci si sapte de ani, partidul lui Iliescu, Nastase, Ponta si la carma caruia se afla el astazi, Liviu Dragnea, victima si erou deopotriva. Acest condamnat penal, ne ameninta ca nu cunoaste frica si ca e gata "sa moara in picioare" !? Mare sfidare ! E prea mult !
6
2
Cu tot respectul,vreau sa va spun urmatoarele lucruri: Tara asta nu a fost pastorita numai de PSD ,partid care da,a avut multi baroni locali.....Dar domnule "filosof" tara asta a fost devalizata de regimul Basescu pris sus pusi lui si de sistemul mafiot care a controlat politicul implicit bugetul acestei tari....iar mai nou s au recent, telecomanda sistemului a fost guvernul Ciolos...sunt mule de spus d le filosof.....iar dac vreti sa muriti in picioare trebuia sa o fi facut pana acum ,cand au fost la guvernare derbedeii sustiunuti de dumneavoastra.....
0
6
Cum sa taca?Trebuie sa-si justifice banii perimiti de la soroe si de la altii.Cred ca asta a fugit cu perfuziile in cap.Asta e si mai periculos pentru ca este mai citit si are multe vorbe cu el.Caracter jegos. Dupa el o sa guite si Plesu, pe Cartarescu l-am vazut, urmeaza rusnacii cu favoriti,Patapievici si Tismaneanu si patrioata misa Macovei.
0
2
Priviti comentariile ciumei rosii si observati cata rautate ,prostie si nebunie varsa din ei.Si culmea,Replica,o alta perfuzie otravita posteaza tot.Oare pt ciumat nu exista caractere nepotrivite?
4
2
La Romania TV, apare de la un timp Mitica Dragomir, condamnat, care habar n-are de subiectul emisiunii , face ochii cat cepele si face praf justitia care nu s-a uitat sa vada cum a facut averea de milioane de euro. Un securist turnator de la varsta de 25 de ani. Merita 20 de ani pentru dezafilierea echipei de fotbal Universitstea Craiova si confiscarea averii.
5
0
sa-i sugi pula lui liiceanu , doua jigodii basiste , mancatori de cacat de frunte . DANE TU ESTI UNUL DIN INSTIGATORII LA RAZBBOI CIVIL , LA FEL CA BELICEANU ASTA , DOI MUISTI CARE VRETI DIVIZAREA ROMANIEI.
3
4
Flfizonule
1
3
Ce cacat ai ratat la asta? In tot mandatul lui Baselu a ragait aceeasi placa. Asta, care s-a improprietarit cu fosta tipografie a PCR, rebotezata "Humanitas", imi vorbeste mie despre cat de penali sunt altii? Mai dumireste-te. Nu doar Romania TV spala pe creier. Vad ca v-o mai faceti si cu manuta voastra
2
6
Domnule Liiceanu dati dumneavoastra poporului roman perfuzii cu oxigen dar nu prin proteste si mitinguri , Stiti ce este un buget stiti ca oamenii traiesc intr-o mizerie neagra de ce nu lasati acest guvern sa isi duca la bun sfarsit mandatul???
2
8
Daca tacea, filosof ramanea!
2
6
Libertatea presupune curaj si tarie de caracter, daca .net pierdem curajul .net pierdem libertatea. Comunistii s-au intors ajutati de pensionarii naivi, neobisnuiti sa traiasca in libertate.
7
4
Din pacate pe oameni ca tine, analfabeti literar si functional, se bazeaza gasca lui Dragnea. Mai citeste odata articolul si apoi comentariile tale si vezi diferenta de argumente si de limbaj. Poate realizezi cat de penibil poti fi.
5
4
un animal muist basist ce ai este frica de puscarie ca si celorlalti hoti si cretini vazand ca poporul nu mai suporta hotiile lor si cat de curand vor fi toti demascati si trebuie sa dea inapoi ceeia ce au furat! Poate vrea sa spuna ce a invartit toata viata lui si ce averi are jigodia caci nu va scapa basma curata pana nu va restitui tot !!
4
9
pe Dragnea si tot poporul care tine cu psd.
13
6
Dle Liiceanu am sa redau mai jos cum fura tortionarul isarescu si iliescu.Isarescu stia ca creditarea tinerilor pentru prima casa in valuta, este impozibil de incheiat , a dat credite in valuta stiind ca aceste valute cresc ajungand sa se dubleze fata de leu.legea darii in plata nu se poate aplica.tortionarul isarescu a primit de la iliescu un IAS cu vie precum fascistul FRANK care a primt jumatate din polonia in 1939 ocupata.in sfarsit si filozofi vin in apararea drepturilor cetatenilor romani.Dragnea trebuie dus la inschisoare este unul viclean mai mare ca iliescu.nastase si ponta
11
6
Sansa pe care am ratat-o ani buni, ni se arata acum. Firava aparitie - sau poate nu mai suntem noi in stare s-o percepem, dar nu trebuie ratata: intelectualii! Un lider intellectual nu inseamna un Dragnea care a facut o facultate, un Ponta care are si harul furtului intelectual sau turma de juristi fabricati la Spiru Haret. Inseamna un om de cultura, un om cu cultura, un om care cunoaste suficient de bine adevarara istorie a neamului nostru, incat sa-I vrea cu adevarat binele. Avem nevoie de acesti oameni.
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614