REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Gabriel Oprea, candidat independent pentru Camera Deputaţilor

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 1539

Generalul Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul Bucureşti.

Gabriel Oprea

Potrivit unui comunicat al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor "Mihai Viteazul" (UMPMV), al cărei preşedinte este Gabriel Oprea, "decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament".

"Gabriel Oprea a iniţiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate naţională, lege (...) modificată ulterior, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari. (...) UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională", se arată în comunicatul UMPMV, scrie Agerpres.

Gabriel Oprea a fost prefectul Capitalei în perioada 2002 - 2003, senator şi deputat. A ocupat, de asemenea, funcţiile de ministru al Administraţiei Publice, ministru al Apărării Naţionale, ministru al Afacerilor Interne, vicepremier pentru securitate naţională şi prim-ministru interimar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne pisham pe el
2
2
O sa te voteze cucu !
5
2
nu mai scapam de rablele astea obosite !
8
2
Incredibil ! In ce tara traim ?? Nemernicul asta, izmenarul si penalul asta, TRABUIA SA FIE LA PUSCARIE, da. Asta, care a aprobat si vota pensiile SPECIALE, nesimtite... el cu Ponta, pinochio, "dotore" ?? Cat tupeu, cata aroganta ?! Despre ce vorbim, in ce tara traim ?? Vor iar la banul public ?? Se traieste bine in parlament: salarii triplate, pensii speciale votate, amatlacuri, minciuni, tradari, furaciuni, legi care sa-i acopere si sa-i spele de "fara de legi"...... Rusine! Rusine ! Mergi in privat, nemernicule, tu care ai omorat un coleg!
17
2
pt cei ce-au tras in manifestanti in decembrie 89,marirea pensiilor pt iesirea la pensie la 45 de ani,marirea pensiilor pt bataia aplicata manifestantilor pasnici....asta-i Romania democratica
11
1
du-te draqu ba rabla obosita.
13
2
Cata nesimtire sa ai si sa nu stai blat! Nu se mai satura animalul?
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218