REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriel Oprea vine sâmbătă la Constanța!

Gabriel Oprea vine sâmbătă la Constanța!

Replica API 1 martie 2019 | 21:03 302

UNPR a ieșit de la naftalină! Formațiunea revine pe piața politică cu forțe proaspete și pregătește strategia pentru europarlamentare. Mai marii partidului din din regiunea Sud Est se vor întâlni, sâmbătă, în Mamaia, pentru a discuta noua strategie a UNPR pentru europarlamentare. ”Vom avea invitați din 8 județe și vine toată conducere partidului, în frunte cu Gabriel Oprea. Noua strategie a UNPR. Stategia este să aducem cât mai multe cadre în rezerve alături de noi, să crească partidul pentru ca, la anul, la alegeri să luăm un punctaj de 10 % , de asemenea, voms tabili strategia pentru europarlamentare”, a declarat Gheorghe Lipoveanu, președintele UNPR, la nivelul județului Constanța.

Trebuie precizat faptul că, de săptămâna trecută,a fost modificată structura UNPR, în sensul că mai are un președinte la nivel județean, însă care se va ocupa strict de pensionarii militari sau în retrage. Este vorba despre Mihai Toporan. De reținut faptul că, vicepreședinte UNPR la nivel de județ este Adrian Rapotan, iar președinte la municipiu este Tiberiu Pleșu, fostul inspector șef al ITM.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu, mersi. Sa stea acasa generalul cu stele ca nu mai avem nevoie de analfabeti, lingai si securisti.
6
0
Nu mai au ce cauta in politica, au aratat de ce sunt in stare, iar romanii nu sunt prosti!
6
0
buhaila la constanta nu ai ce sa vezi mai bine mergi la Poarta Alba ca e aproape.
5
0
In articol spuneti: vine toata conducerae partidului in frunte cu Daniel Oprea asta e acelas cu Gabriel sau e vreo ruda nu ca ar fi mare lucru dar nu induceti in eroare.
5
0
imi vine sa borasc.mai sunt fraieri care sa creada in golanul asta?
11
0
Sa traiti, tov. Gen. Pensatuu! O aduceti la plaja si pe secretara aia epilata si cu craci lungi, aia de ia-ti facut jacuzzi in biroul de la MAI? Ori vreti sa mai faceti vreun bloc cu 11 etaje si la Mamaia..Nea Pensatule , esti tare pishicher, ca si Ontzanu..
16
1
Cine e bou,sa-l sustina inclusiv prin prezenta. Cine e normal la cap,ignora genul asta de oameni,chiar si in mod cotidian,nu doar ca eventuali suporteri. Tineti minte,chiar si cu putine voturi,orice lighioana periculoasa intra in politica si apoi poate decide ce pana mea se intampla cu voi. Nu e de gluma. Oameni valorosi isi vad de treaba,porci si tot felul de ciudati intra in politica si nu ai cum sa-i scoti dupa aia.
10
1
numai puneti poze cu specimene deastea ...iar am scuipat pe monitor!!!!!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367