REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Gabriel Oprea vrea un mare pol de stânga: alianță UNPR-PSD-Pro România

Gabriel Oprea vrea un mare pol de stânga: alianță UNPR-PSD-Pro România

Replica API 29 ianuarie 2020 | 00:00 186

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, propune o serie de discuții între UNPR, PSD și Pro România, în tentativa de a construi un mare pol de stânga. Oprea susține că ar fi varianta ideală pentru a fi optimizate șansele la alegerile locale.

”Uniunea Națională pentru Progresul României merge mai departe. Anul acesta, proiectul nostru politic de centru-stânga împlinește 10 ani de existență. UNPR a fost clădit în jurul interesului național, este un partid de patrioți, format de la zero în Parlamentul României, al cărui imn, „Noi suntem români”, are o semnificație deosebită pentru noi. Credem în această idee cu toată forța și cu toată inima. Dumnezeu, Onoare, Patrie – reprezintă credințele noastre depline și caracterizează proiectul nostru politic. Credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare și punem Patria înainte de orice scopuri sau interese politice. Ne iubim țara, am dovedit asta și o vom dovedi din nou.

De la formare și până astăzi, partidul a trecut prin multe furtuni, dar de fiecare dată ne-am ridicat și continuăm să mergem înainte, mai înțelepți, mai atenți în deciziile pe care le luăm și hotărâți să reușim în ceea ce ne propunem.

Ne pregătim pentru alegerile locale și parlamentare din acest an, în care vom merge singuri sau într-o formulă extinsă. Ca partid de centru-stânga, UNPR consideră oportună și ncesară, în această perioadă, o colaborare între partidele aflate în zona de stânga a politicii, respectiv PSD-UNPR-PRO România.

Pentru că românii au nevoie de un răspuns concret la așteptările lor, au nevoie de partide și politicieni care își respectă promisiunile electorale, care au proiecte cu real impact pozitiv în viața de zi cu zi și sunt capabili să le pună în practică. Românii au nevoie de salarii satisfăcătoare, de pensii decente și de creșterea alocațiilor pentru copii. Au nevoie de un sistem de sănătate și un sistem educațional performante, de autostrăzi, de o infrastructură rutieră viabilă, de o promovare adecvată pentru turism.

Trebuie să ne întoarcem la valorile fundamentale, care ne definesc pe noi, ca națiune, să fim uniți și să nu ne sfiim să arătăm tuturor că România este nu doar o țară frumoasă, ci și un stat puternic, o voce care trebuie să fie respectată în Europa.

O Românie puternică, o națiune sigură și prosperă nu poate exista fără un sistem de securitate puternic sau fără o societate unită. De aceea, noi am sprijinit întotdeauna, prin măsuri concrete care acționează și astăzi, militarii și polițiștii, drepturile și demnitatea lor. Ei sunt cei care asigură pacea în țară și în misiunile externe la care România participă, ei sunt cei care asigură siguranța cetățeanului și liniștea noastră de fiecare zi.

UNPR poate să ofere ceea ce a promis încă de la înfiițare: apărarea interesului României în afară și echilibru social, politic și economic în interior. UNPR a dovedit, de-a lungul celor zece ani de la înființare, că este un partener politic serios și corect, care își respectă principiile și angajamentele, la guvernare și în Parlament.

Credem cu tărie că românii vor acorda încrederea lor celor care au luptat cu adevărat pentru ei și pentru interesele lor. Iar noi ne dorim să readucem, singuri sau alături de partenerii politici, echilibrul și respectul în politică și între instituții pentru că el este atât de important pentru ca românilor să le fie mai bine, să le fie respectată viața, să le fie asigurate drepturile”, arată un comunicat la UNPR.

Sursă:stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gabita,tatucul nostru daca ai 10 voturi in sparlament faci diferenta la motiunile de cenzura!
0
0
O stanga cu personaje de tip baroni, corupti si incompetenti poate sa se alieze cat vrea ea, abia ajunge in parlament. Au de lucru mult si bine daca mai vor voturi.
0
1
intro tara normala buhaiul asta era la puscarie nu facea aliante in Rromania bananiera toti babuinii umbla liberi pe strazi
0
1
Muiie criminalule
2
1
Muie golanului pesedist Babu si izmanarului Oprea
3
1
muie generalul izmana
3
1
mare pula nu pol. sunteti toti aceiasi comunisti.
2
1
Suge de la toti asta
3
1
Nu inteleg ce cauta oprea iar in ecuatia asta cu mai multe necunoscute???
2
1
Mars gunoiule!
3
1
Dupa cazul Gigina nu prea mai ai trecere la romani. Te ai cam dovedit Ciocoi
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369