REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gabriela Bucovală se întoarce la șefia Inspectoratului Școlar Constanța

Gabriela Bucovală se întoarce la șefia Inspectoratului Școlar Constanța

Replica API 30 ianuarie 2018 | 00:20 1066

Magistrații Curții de Apel Constanța s-au pronunțat, luni, 29 ianuarie a.c, în procesul intentat de prof. Gabriela Bucovală, fost inspector general școlar, împotriva ordinului de demitere, emis de Ministerul Educației Naționale, din fruntea Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

În decizia emisă, magistrații constănțeni au dispus suspendarea executării Ordinului nr. 4699/18.08.2017 emis de Ministerul Educației Naționale, până la pronunțarea instanței de fond. Decizia este executorie, cu recurs în cinci zile de la comunicare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar iubirea noastra petrica! Lasa petrica, eu te voi tine la curent cu toate! Sunt contabila sefa, pe la mine trece toti bani si daca ma musca noile generale de c mai au de unde, am 180 kg in viu! Tie iti pastrez fleica preferata ca de obicei Pup !
0
0
Nu va faceti griji, nu va sta mult. Se va intoarce curand Popescu.
0
0
Se va instaura in curand haosul in ISJ Constanta... Tipete, jugniri si ...hai sictir pentru toti cei care nu stiu sa pupe c---rile Buco...valei si mai ales ale lui Codreanu. Cuibul de viespi se reinstaureaza ... si asta in detrimentul calitatii in educatie in judetul nostru... Miu, cum era sau nu era, macar usa era deschisa oricui, asculta pe oricine si dadea sfaturi pertinente, de la astea n-ai ce sa intelegi !!! Romania, te iubiiiim!
3
2
Jegul de miu isi primeste lectia. Nu reuseste sa stea mai mult de cateva luni in ISJ. A adus cu el numai taraturi. Staicu Oana cu se ocupa in ISJ? Si Lungu, scuze Chiriac? Niko ce zice? E trista??? Cu cine se mai consulta ea cand face abuzuri?
4
2
Sobolanul miu Scatofili si consumatori de iluzii verbale ieftine date de petrica miu impostorul suprem janeta boranda numai bine sa fie , alina chiriac o stie tot men si noi, elena hanu ceva bani facem ,monica milea daca trebuie, trebuie , oana staicu o stie multi ca caracoti, la oferta oricand, adrian munteanu travestit, daniel geoglovan oprea adriana , daniela stan nicoleta bercaru-banii de transfer, daniela balanescu oricine la pretul corect cu tristete si nemarginita durere nu mai ies combinatiile ? Iar v a pacalit taranusul de cogealac
3
3
iImportant e ca noi vom lua terenurile si cladirile de la liceu, prostu de Miu a crezut ca ii voi da bani sa construiasca el, asta e viata o sa ii ia asta.
3
4
jeguri cretine congenitale si neam de hoti! bai, alde tintili-mintili, cati bani ati pierdut la pariuri, acum cand a pierdut oaia la tenis?
9
2
asta-i mai proasta ca p--a mea, n-are ce cauta acoloMiu e cu 5 clase peste ea, urata draqu!
9
4
Vaaii. Pleaca Petricutza, cel care descoperise atatea nereguli si facea plangeri la DNA? Si Nutica nu a apucat si ea sa inchirieze un coloara bazin, Janetutza si Alinutza fara transfer. Offff. Nico e suparata? Un mare bou.
3
4
Ce uratanie ... alta mai buna nu a gasit.. e machidoanca , baga barbasu bani in psd , prostii voteaza si .. tot ei sufera Broaaaach
6
4
pentru tine si prietena ta avem toata scarba si dispretul.
6
1
Ancuta, mananca putza lui popescu, crezi ca toata lumea este proasta sau curva ca tine? Nu, draguta, mai sunt si oameni xare gandesc si singuri, nu cu capul p...li precum amantul tau, care de fapt est fix capul p...lii lui. Ar fi interesant sa spui de unde ai avut tu sa dai inapoi niste sute de mii de lei la proiectele europene. Ar fi interesant sa spui pe la DNA unde s-au dus de fapt banutii aia de la proiecte. Ar fi interesant sa spuneti vreodata de ce atata inversunare in a prelua puterea isj cta. Poate pt ca sunt prea multe mizerii la isj? Prejudicii de 20 de miliarde pt orele de sport?
4
3
O vita furajera doamna Bucovala, are chiar si boala vacii nebune.
9
4
Vaaai de capu la mine. A plecat petrica cel mai prost din curtea scolii. Pe cine mai comand eu acum. Toti rade de mine acum. Miuleee esti cel mai prostanac si incompetent profesor. Comunist prost. Ne-a fost rusine cu tine si acolitele si bovinele tale de taranaoi.
4
3
Bucovala?Cel mai prost si conflictual inspector!A facut numai rau invatamintului constantean!Sa-i vedem pe directorii de scoli pe unde scot camasa cu banii pt orele de sport!Ce ai de spus Gabrielo?
12
5
primar nu am iesit,inspector putin am stat acu iar la catedra ma duc,ce mai sunt prostu satului.
6
3
Felicitari si mult succes !!!
4
8
O fi f.pregatita, dar lasa de dorit comportamentul.Intr-o echipa trebuie sa ne respectam colegii!
13
6
Doamna Bucovala este f bine pregatita, am cunoscut-o in dec in Lisabona si mi-a facut o impresie excelenta. Merita sa fie in fruntea invatamantului din C-ta.
8
18
Adica si Stroe poate sa dea guvernul in judecata ? Si acum ce se intampla?ai e valabil ce a semnat petrica ?
7
4
Adica taranusul atarnator e pa pa?
15
3
Sa avem si noi liberalii oameni la conducere, ce dracu! Macar atat
9
1
Petrica nu fi suparat ! De haram a fost,de haram s-a dus ! Daca m-au dat pe mine jos,nu mai pot sa te ajut . Cel mai mult se bucura Horica care nu te are la suflet . Lasa ca te pun sef la aprovizionare la raja sa ai si tu un salariu decent.
16
2
Lasa, petrica,nu fii suparat. Vei fi o noapte primar la tine in sat. Ca Geoana
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102