REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabriela Cristea a născut o fetiţă. Prezentatoarea tv s-a internat la un spital privat

Gabriela Cristea a născut o fetiţă. Prezentatoarea tv s-a internat la un spital privat

Replica API 18 martie 2019 | 00:00 335

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea încheie săptămâna în formulă mărită. Prezentatoarea tv a născut duminică o fetiţă, bebeluşul fiind al doilea copil al cuplului. Operaţia de cezariană, pentru care a avut indicaţie de la medic, a decurs fără probleme. Vedeta tv a recunoscut recent că se teme pentru momentul naşterii mai ales după cele întâmplate în urmă cu doar câteva săptămâni cu Andreea Bălan.

Gabriela Cristea a născut duminică (17 martie) o fetiţă perfect sănătoasă, la un spital privat din Capitală. Vedeta nu a născut la termen, ci cu două săptămâni mai devreme, fiind în pericol de ruptură uterină. Prezentatoarea emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", pe care o prezintă la Antena Stars, mărturisea recent că se teme pentru momentul naşterii după toate cele întâmplate cu Andreea Bălan.

"Am dormit ca peştele pe uscat în seara în care am aflat ce s-a întâmplat cu Andreea. Am luat şi o valeriană, pentru că nu reuşeam să mă liniştesc. Recunosc că m-am speriat. Eu mă apropiam mai degrabă de profilul femeii care ar putea să păţească ce i s-a întâmplat ei. Eu am mai puţin de doi ani între operaţii, un an şi cinci luni are Victoria, deci tot atât a trecut şi de la cezariană. Eu am fost avertizată asupra acestei situaţii, de ruptură uterină", povestea Gabriela Cristea la Antena 1.

Gabriela Cristea a primit recomandare de la medic să nască prin operaţie cezariană la prima sarcină, iar la al doilea copil nici nu ar fi avut altă soluţie. De aceea, a stabilit cu medicul să se interneze cu două săptămâni înainte de termen, pentru a evita o complicaţie ce i-ar fi pus viaţa în pericol. "Fetiţa este bine. A primit nota 10. Are 2.700 de gr. gabriela este ca după operaţie. Am lăsat-o cu fetiţa. I-a fost adusă ca să pape, dar e somnoroasă", a spus Tavi Clonda, soţul vedetei.

Prezentatoarea tv a explicat de ce în cazul ei nu este vorba despre a urma moda sau un moft. "Recuperarea nu este uşoară după o operaţie de cezariană. E mai de durată. Sunt mulţi factori de după operaţie pe care trebuie să-i iei în calcul. Există riscul de ruptură de uter şi sunt extrem de monitorizată, de aceea o să nasc tot prin cezariană", spunea prezentatoarea tv la Antena 1.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nasc in fiecare zi. Pe ele nu le faceti vedete. Care e marea stire?
4
0
Ne intoxicati cu nasterile astora, cu circul lor! Mari "vedete" ! Pe cine intereseaza ?? Stirile astea, sunt de-ale familiei, prietenilor.... nu de interes national.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920