REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Replica API 15 iunie 2018 | 00:00 594

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ne-a zăpăcit pe toți! Ba își închide, ba își deschide, ba își închide din nou contul personal de Facebook! Ne-a bulversat pur și simplu. Adică, înțelegem că s-a supărat că lumea o înjură, dar, pe de altă parte, se zice că Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cei din opozitie au dreptul la exprimare libera, si la a se organiza cum cred. Sa vina si fortele politice de la conducere, putere, sa dea replica pe stadion, sa fie 30000 si sa o ovationeze pe firea stirea. Dar nu era nici dracu ca nu i-au adus cu autocarele.
2
0
Dupa acest precedent,nici un sportive sa nu mai fie intampinat de primary,de reprezentanti ai oraselor,ci doar de reporter. Nici Presedintele tarii,oricare ar fi el nu trebuie sa premieze pe nimeni personal,ci eventual prin oameni trimisi,dar sa fie de la firme de curierat,nu sa reprezinte ei o autoritate ceva. Da,Hastagii sunt singurii care au dreptul sa faca orice,neautorizat,caci ei sunt spuma societatii,geniile si restul romanilor sunt varza,prosti si demni de dispret. Cam asta ar fi bine,ca lumea sa fie multumita.
1
3
Asta nu a invatat nimic din gala bute, de la ce a patit alta ...de la public.Bine i-au facut!
6
1
Muierea tot muiere ramane ! Mai ales daca este nebatuta la timp . Daca mai adaugam si detaliul ca s-a insotit cu un fatalau de clan mafiot , care aduna o multime de limbrici jegosi , ne explicam suficienta pitipoancei . Vai , steaua lor de panarame !
6
2
fi rea ti ai dat seama ca nu iti poti face imagine pe munca si succesul altuia, ai vrut sa profiti si n a mers..lasa ca a avut de castigat dragnea la faza asta, dar ai inteles si tu abea dupa...asta e..vezi cum te priveste diriginta porno in poza din spate
9
1
Sunt in greva fiscala, pentru ce sa mai platesc taxe ? Sa se duca dracnea in Elvetia cu concubina sa ii ia ceas de 70000 de euro ? Sa plateasca laudatorii si sa ii aduca in bucuresti pe banii mei ? Bah voi sunteti nebuni ? Pana nu publica statul, primariile pe ce ne cheltuie banii si cum, de la A la Z, sunt in greva fiscala, punct . Votez cu banu de acum incolo ca sa ii usture!
8
1
bre Gabriela, ne-ai zapacit, acum chiar esti primarul care este din tara noastra
7
2
Era foarte bine daca ar fi fost primar la Constanta, daca am fi avut un primar roman, moldovean si nu tot felul de machidoni inchipuiti sau apevisti ratati.
3
9
Firea a intrat pe stadion in calitate de primar al Bucurestiului,asa cum se face in toata lumea civilizata,in care sunt momente de separare a evenimentelor de lupta scelerata politica. Jigodiile care au huiduit puteau sa faca asta eventual la iesirea primarului de pe stadion,afara,dar fiind jigodii mai era putin si se cacau pe ei in public, demonstrativ. Iar cu feisbucile,poate chiar e mai bine ca Firea sa-si inchida contul pe timpul mandatului,ca oricum nu poate face nimic sa schimbe ideile unor prosti agresivi,iar timpul irosit cu cretinii sa-l foloseasca pentru binele orasului ei.
3
13
da-ti numele dobitocule cand vrei sa jignesti pa cineva firea face ce vrea cu contul ei de facebook toti analfabeti folosesc numai critici de joasa speta.
6
12
Madam Firea, sa-i ceara SCUZE Simonei, a gresit enorm acest personaj. Este o aroganta, o tupeista, o mahalahioaica....etc. Nu merita Simona circul facut de Firea pe un stadion, nu merita romanii asa ceva. Nuuu..... !! Sa-i fie rusine!
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102