REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protestează nu au citit textul OUG privind codurile. Aştept să o facă

Gabriela Firea: 95% dintre cei care protestează nu au citit textul OUG privind codurile. Aştept să o facă

Replica API 4 februarie 2017 | 11:29 374

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

"Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru", a spus Gabriela Firea.

Întrebată de unde are această informaţie, Firea a răspuns: "Pe toate site-urile. Dacă vreţi vă trimit linkul (...) Există un studiu care s-a realizat şi 95% spun că nu au citit ordonanţa de urgenţă, că nu ştiu dacă sunt două ordonanţe sau una, care nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat, ci trimis la Parlament".

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca proasta stim ca esti...vezi ca tocmai au retras ordonanta...cred ca nu au citit o impreuna cu cei 95 % din cei ce protesteaza...esti praf acum...
4
2
daca ma-ta s-a futut cu ce a gasit prin port , indif. de nationalitate , acum lucrezi la .....multinationale. Nu-ti mai dau la muie , ca ai luat destula .
1
1
O TUPEISTA, o oportunista, o moldoveanca intepata, o acritura cu gura mare, mai bine sub masa lui Isarescu.....!!?? Fufa, nici nu murise bine barbatu-sau si ea si-o tragea cu..., Plange si Felix de dorul ei...!!
5
2
Aveti perfecta dreptate!
4
0
Doar niste cretini retardati au putut vota si pune botul la vrajelile partidului care sub conducerea lui Iliescu a ingropat Romania!
4
2
Pentru prosti. Pas cu pas. Ati auzit cum se castiga alegerile, prin provocarea emotiilor, s-a iesit in strada pentru abrogarea ordonantei, premierul pentru a linisti strada care nici macar nu are curiozitatea sa citeasca, dau crezare mesajelor manipulaoare, pas cu pas se cere demisia guvernului pentru ca mai apoi sa se gaseasca un guvern de cacat sprijinit de unii tradatori din parlament si uite asa vom avea guvernul meu care nu va deranja investitorii straini si vor pune bir pe poporul roman care intotdeauna a fost sclavul strainilor. Acum avem un guvern care se bate pe fata cu jefuitorii.
1
1
O acritura intepata....closetul lui mugur ...in rest o sotie de mana a patra...
6
2
Super postarea GOCIU, bravo !
4
0
oportunismul , tupeul, nesimtirea, sunt calitatile blondei. dar per total, e o idioata cu gura mare. Mai bine ramanea sub masa lui Isarescu si ii tinea ala gura plina mereu .... ca asa debiteaza numai cacaturi .
9
2
mai scutesne cu minciunile
3
2
TACA-TI FLEANCA JEGOAS-O!
7
2
Bai comentaci fraieri,femeia a fost aleasa de bucuresteni,nu de voi. Plangeti la un mormant strain,fraierilor. Pe urma,ia uitati-va atenti,nu vi se pare ca vi se umfla ficatii degeaba cand pentru voi insi-va nu aveti curaj sa cereti dreptate cui trebuie,nu asa,in orizontul baltii? Noi avem administratie locala mai buna? Ii doare la basca pe bucuresteni de Constanta? Bai,latrati ca cainii la sobolanul din curtea vecina,fraieri cocliti....
2
7
Daca sti tu.......
2
0
in capul acestei muieri 95% este prostie, iar 5% este gol
9
2
pesede anunta contramanifestatii,cu cine ma cu clientii Catena??
9
1
Daca PSD a iesit cu asa patachina la inaintare nu este de mirare ce zice. Se vor convinge bucurestenii ce plasa au luat cu ea.
10
2
studiu de rahat, ai citit ordonanta printre randuri ,ai uitat ca ai fost amanta lui Isarescu si cum ai ajuns unde ai ajuns,stai in banca ta mare doamna de...
10
0
Ti-ar prinde bine reglementarile astea. De la primaria din tara cu cei mai multi bani se pot scoate enorm de multi bani pentru partid. Ar fi minunat sa nu trebuiasca sa platesti pentru samavolnicii, nu-i asa?
8
1
Daca luam la intamplare 10oameni din piata ,cel putin 9 au mai multe studii si mai multa inteligenta decat aceasta cititoare de prompter.Dar ce le lipseste lor este tupeul,tupeul de care ragaie aceasta tatica parvenita.Deci oamenii aceia care lucreaza in multinationale nu inteleg ce a scris un ingineras repetent ca Dragnea.
12
0
uscama s chilotii pe crucea ma tii de moldoveanca parsiva
9
0
Fufa nici nu murise bine barbasu ca deja o manca , cum o mananca limba si acum cred ce 95% este fufa
10
0
S-a exprimat mult prea elegant. Ca nu au citit si ca de fapt nu OUG este motivul iesirii instrada a celor fara multa minte,a evitat sa spuna. Cate abuzuri importiva romanilor si Romaniei s-au tot facut in ultimii ani si romanii au stat ca rahatii de catel? O tara sufera de foame,de distrugerea industriei,de belirea muntilor de paduri,de imputirea mediului,de saracirea intentionata a populatiei dar iata ca acum ca ies o mie de parnaiasi ce vor intra inapoi dupa cateva zile,e belea. Pe bune?!!! Bai,de ce nu iesiti pentru problemele voastre,pentru vietile si viitorul romanimii? Va e frica,ha?
1
6
jigodie nu e nevoie sa citesc si sa vad ca vreti toti sa scapati de parnaie.Sictir!
9
1
Asteapta naparca pesedista ! Dar , asteapta dracului pe varianta ...
7
1
Psd a fost votat de jumatate dintre romani,asta inca n ati inteles voi Sunteti prea putini si prea prosti insa ...din fericire pentru o tara cu oameni normali la cap care nu mai vrea abuzuri si justitie facuta la tv sau in presa
2
10
conteaza ca stim efectul. PSD, condus de o mana de hoti, si cu milioane de complici spalati pe creier
7
0
Toti suntem niste prosti. Ambasadele lumii, presedintele, DNA. Singurul capabil sa citeasca o lege este PSD.
8
0
Din pacate asta e mentalitatea de politician...voi sunteti destepti iar restul...prostime...suntemprosti dar suntem multi!
7
2
este foarte simplu,locul hotilor este la puscarie,daca o lege infirma asta inseamna ca nu-i buna
10
2
LEGEA PARTIDELOR POLITICE, Un partid care militeaza impotriva statului de drept poate fi dizolvat . Daca un partid sau o organizatie militeaza impotriva principiilor statului de drept el poate fi dizolvat pe cale judecatoreasca. Asta prevede Legea partidelor politice 14 din 2003, care face referire la Constitutia Romaniei.
12
1
Asa este Nici eu care nu demonstrez nu stiam ce bune sunt de fapt Ordonantele Nu si mai poate face de cap justitia bagind pe cine vrea la zdup ca a abuzat in functie Daca un primar repara un pod in loc sa repare primaria il poate baga la beci DACA VOR ,ca a abuzat de functie ACUM NU MAI MERGE daca nu a incalcat legea
3
11
Daca iti desenezi sprancenele, nu inseamna ca intelegi legile. Daca e asa de in regula cu ce scrie acolo, in ordonantele alea, de ce au fost adoptate noaptea, pe furis si cu mare graba?
14
2
Am obs ca toti sustinatorii psdului sunt analfabeti,asa ca si tu faci parte din a aceasta categorie.Pacat ca e lumea asa redusa din mediul rural ,crede rtv si antena 3,daca ar sti ce le pregatiti nimenj nu va sustine.cu 10 lei la pensie va divinizeaza,dar strica viitorul copiilor.Cucoano,daca aveai cv in capusorul ala,alegeai alt partid sau erai independenta,asa ca ciocu mic!
15
5
Da-i lectii lui Dracnea!
12
4
Atat in ceea ce priveste naivitatea celor care protestraza, cat si asupra continutului ordonantelor! Cititi si va veti convinge singuri! Nu uitati ca cei care critica, sunt de partea lui Johannis, care vrea sa recupereze rezultatul slab din alegeri.
5
14
Draga gabizda de acum inainte duci mustata lu dracnea inainte...ca pe el il iau cu mine la cusca...te pup cu balele ce imi curg...semnat varanu...
12
3
Zici tu !? ...Lasa, vrajeala ieftina, nu va mai crede nimeni. Intreaba tinerii corporatisti, cat muncesc si in ce conditii, si cat de mult cotizeaza "statului", ca sa furati voi si sa ii mintit. Nu mai tine, gata, pana aici v-a fost, s-a umplut paharul ! Ati mintit si furat la greu ! Sa va fie rusine, nu mai aveti credibilitate ! Nuuu ....!!
15
2
S-a explcat la tv de cele mai abilitate organe, si de cei mai inalti spwcialusti, asa ca critcriti
3
2
Rezisti pe naiba la stres. O s o luati la cioc
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367