REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabriela Firea anunță o decizie politică bombă: Nu exclude o candidatură la prezidențiale

Gabriela Firea anunță o decizie politică bombă: Nu exclude o candidatură la prezidențiale

Replica API 12 iulie 2019 | 02:14 447

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că săptămâna viitoare va face o conferință de presă pentru a-și anunța intențiile politice de viitor. La întrebările repetate ale jurnaliștilor Antena 3, Firea nu a exclus o candidatură la prezidențiale și le-a spus că pot interpreta cum doresc declarațiile ei.

”Săptămâna viitoare îmi voi relua activitatea la Primărie și activitatea politică și voi clarifica intențiile mele atât la Primărie, cât în ceea ce privește intențiile mele politice.

Mă voi întâlni cu analiștii, cu reporterii într-o ședință informală și ulterior voi organiza o conferință de presă.

Dumneavoastră sunteți un om inteligent și puteți interpreta cum doriți ceea am spus eu. Cred că este normal să aduc clarificări și îmi voi asuma acele decizii pe care le voi anunța, așa cum am făcut de fiecare dată.

Eu sunt un om responsabil și știu că poate acum câțiva ani nimeni nu-mi dădea nicio șansă să câștig alegerile pentru Primăria Capitalei. Faptul că de multe ori am fost lovită de mai multe ori din interiorul PSD, asta m-a întărit.

Sunt membru PSD, îmi doresc un candidat PSD la prezidențiale. Sub nicio formă nu-mi doresc ca PSD să arunce în cursă un iepuraș, care să facă ușoară misiunea adversarilor noștri.”, a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai nu va uitati in oglinda sa vedeti cum aratati?
2
1
ce gura nica si carnoasa ai , mai buna ca pizda ma-tii ...largita de toti negroteii ! cat iei pe o muie ?
3
0
dar ce a avut fata la cur ? polipi ? droturi ? uzare a bortzii ? , sirma cum o fi ajuns ? era belciug ? Mars fat-o la racla Paraschiva ,face minuni , iti creste cur nou si te pune pe tronul tarii.
5
4
Tata firea lu pandele, pune kurul la batae! Kur de fer are asta veoricooo...Ce te faci tu acum!!!
9
2
Ce spuneti aici nu e nici o surpriza asta se stia dupa ce PSDisti au gasit un inst.de sondaj care sa spunea ca Firea este peste Johanis.Asa poate si Firea sa o intoarca ca la ploiesti "eu am spus ca nu candidez dar daca asta vor romani" la fel ca in 1989 FSN nu este partid politic FSN este partid politic,nimic nou.
5
1
Asta mai lipsea ca presedinte. In rest le avem pe toate.
10
2
este un mare primar . cate a facut pt bucuresti . . .
1
6
si tu cu ma - ta mie ! muie drogatule !
4
2
si suge pula lu pandele.
3
5
labagiii ! linge pizda , are valoare , are autoritate , asta va deranjeaza , fatalailor ! prostii si impotentii, astia sunt sub mine si mananca cacat !
4
6
Asta-i dusa cu capul, nu-si vede de sanatatatea si copiii ei, este INCONSTIENTA ?! Chiar, da... a distrus bugetul CAPITALEI, s-au muscat intre ei, ciumatii, s-au scuipat, s-au injurat,... ne-au prezentat "circul lor la scena deschisa" si acum vor sa o ia de la inceput. Ce credibilitate mai ai madam Firea, moldoveanco curvustina si tupeista !? Rusine! Sa-ti fie RUSINE !
8
2
Tu ai distrus bucurestiu iar mazare constanta
13
3
avem o familie de primari-, in prostia si mojicia lor, gandesc ca se poate si o familie prezidentiala?, oamenii astia au auzit de bun simt?, tantita asta este multumita de nerealizarile domniei sale?
12
2
neinteresant,primo este japita moldovanca,secundo a terminat bugetul bucerestiului sub anteriul Satanei daniel
13
4
Gabriela amanta lui Tariceanu are vise erotice la Cotroceni in jiltz ,recomandam tratament cu CBD poate o ia somnul si nu mai viseaza.Proverbul Poti scoate omul de la tara dar tara din el Niciodata se potriveste manusa acestei Duffy Duck in varianta feminina!GABI FI REA sau GABI BE BAD just in bed sweetie ca la altceva nu te as pune
12
3
partikip si votez ku pesdeu
3
15
Daca PSD va castiga alegerile care urmeaza, Romania va fi depopulata masiv. Veti ramane cu asistatii social, intr o criza economica mult mai severa decat a Greciei. DAR acest lucru nu se va intampla. Abia astept toamna acestui an, respectiv primavara lui 20 si 20. Abia astept sa va vad mutrele triste si analfabete. Mihaela, veti invinge! Dupa aceea vom discuta despre ce este de facut concret dupa mizeria pe care ati imprastiat o in ultimii ani! Veti plati, mizerabililor!
14
6
Sa multumiti lui Liviu Dragnea care sta nevinovat in puscarie. Lepre cacacioase.
8
12
cine o voteaza pe aroganta asta?si ea si pandele sunt disperati dupa putere si lovele.fomistilor!
19
6
gata ti ai scos fiarele din cur si vrei sa candidezi la prezidentiale? Succes ai sa castigi o pula.
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108