REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea, atac DUR la adresa lui Iohannis, pe tema traficului de copii

Gabriela Firea, atac DUR la adresa lui Iohannis, pe tema traficului de copii

Replica API 24 octombrie 2014 | 00:04 205

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis să ofere lămuriri cu privire la implicarea sa în traficul internațional de copii la începutul anilor '90, prezentând istoria cazului Iliuț, așa cum a fost ea reflectată în presă până acum.

"Dacă tot a cunoscut, din postura activităţii de şofer sau traducător pentru familiile venite în România pentru adopţii, cazuri de copii aflaţi într-o stare precară, de ce nu a acţionat într-un sens care să fi făcut astăzi subiectul respectiv unul stins? Este una dintre întrebările la care domnul Iohannis nu are răspuns. Nu îi solicit eu să răspundă, eu doar ridic un semn de întrebare, pentru că vorbim despre un răspuns pe care cetăţenii acestei ţări au dreptul să îl afle", a arătat Firea într-o conferinţă de presă.

În opinia PSD, pe Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidențiale, îl urmărește trecutul. Iohannis are două mari probleme la care încă nu a oferit răspunsuri credibile și care par a fi legate una de cealaltă. Cea mai mediatizată până acum a fost problema caselor și de unde a avut Iohannis banii pentru a-și achiziționa primele imobile. Cea de-a doua problemă, adusă în atenția presei de purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, este cea a implicării lui Iohannis în adopții ilegale. De altfel, primarul Sibiului a recunoscut în mai multe rânduri implicarea sa în astfel de adopții, dar a declarat că rolul său s-a limitat la acela de șofer și de traducător.

Citeste mai mult: http://www.romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218