REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea, atac INCENDIAR la Carmen Dan: 'Spre deosebire de ea, eu am cei 7 ani de acasă'

Gabriela Firea, atac INCENDIAR la Carmen Dan: 'Spre deosebire de ea, eu am cei 7 ani de acasă'

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:57 468

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că are probe pentru tot ceea ce afirmă în spațiul public, dar arată că spre deosebire de Carmen Dan, ea are cei 7 ani de acasă și nu scoate pe masă SMS-uri sau mesaje pe WhatsApp.

”Mai departe, CEX va decide dacă eu voi fi dată afară din partid sau dacă se schimbă ceva în PSD, pentru că nu se poate ca un partid să fie condus ca un SRL, să fie condus în mod discreționar, să fie condus de un om care se consultă mai mult cu oameni din afara partidului și cu foarte puțini din partid.

Când eu mă băteam cu fostul președinte Traian Băsescu, care avea totul în mână, avea servicii, parchete, totul în mână, domnul Dragnea negocia, tăia porci cu statul paralel (...) Cei care spun cel mai mult în spațiul public că se bat cu statul paralel, cum ar fi domnul Dragnea, folosesc aceleași metode, cum ar fi doamna Carmen Dan, care a venit în CEX cu un dosărel cu mesaje interceptate, niște SMS-uri. Nu poți să vi în fața partidului să fluturi niște mesaje interceptate ca să explici evenimentele din 10 august. Domnul Dragnea nu a condamnat sub nicio formă comportamentul doamnei Carmen Dan (...) Eu nu sunt ca doamna Carmen Dan să-mi scot SMS-urile în public, pentru că am cei șapte ani de acasă.

Am și probe, am și argumente pentru tot ceea ce afirm”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am anusul terci de la nigerianu asta cazat la mn
1
0
@europeanu mai poponarule nu esti tu cu pedeleprele si papitoii useristi cei care sustineti miscarea LGBT ? Nu zbierati voi ca nu vreti referendum pe tema familiei Nu esti tu ala de stai capra toata ziua si ne spui ca ai sciatica ? Hai sictir pidosnicule!
1
1
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
1
1
Iubesc africanii mai ales studentii nigerieni de la umc tot a inceput cand le am inchiriat o camera in apartamentul meu de 2 camere de la periferie, intr o seara intra in canera mea chiriasul cu pula sculata si a inceput sa mi o dea pe la gurita cand dormeam m am trezit si am inceput sa io sug ca in filmele porno
2
1
... si cei 7 barbati dintre picioare.
2
3
@ europeanu de la atata mwue cat ai luat ,te-ai prostit complet ,acum postezi clonandu-ma .Poate asa mai inveti limba romana ca o chinui rau de tot ,ortografia mai are multe secrete pentru tine ,cred ca nici nu stii literele alfabetului.Cauta un program mai bun de scris dupa dictare si nu mai mesteca la cacat cand dictezi .In rest ramane cum am stabilit ,hai gurita mare ca venim!
2
4
Minunat!!! Paruiala intre javrele psd-iste!!!!! Abia astept sa-si dea la gioale cei doi prosti Dracnea si Razgandeanu!
3
0
imi place sa so sug sa o pup sa o mozolesc sunt disperat dupa p l a grav de tot imi place sa o sug si cu cacat cand mi o baga unu in dos o scoate plina de handel si eu incep sa o sug asa ...
3
2
mishu muistule cu cacatul ma-tii ! Te-au mirosit baetii nebunule ! Zi ca esti indaratnic nebunule si ca-ti place sa-ti indese lumea cacatul la deal ! Ca-ti place mult sa-l si lingi e cu totul altceva. Muie dragnea,muie pesede,muie mishu indaratnicul !!!
4
2
@ banciu asa de jos ai ajuns, sa -ti comentezi singur postarile 0432! Asa este cand nu te baga nimeni in seama !Iar tzata asta numai 7 ani de acasa nu are dupa comportament si minciunile pe care le rosteste cititi despre Elcen Radet raspunsul MT .Shloldoveanca moare de oftica ca nu-i raspunde nimeni si cand esti ignorat sufera, asa ca tine Banciule!
2
5
firea nustiu daca ai 7 ani de acasa dar ai stricat casa primului sot dacare nu ai avut parte pacat de el la 9 luni te-ai si maritat cu un latrau sa vede ca tot ce ai facut a fost din interes si o critici pa d-na dan care este o femeie serioasa in perioada asta a fost lo9vita de soarta de care tu nu tii cont sa iti fie rusine firea ai scazut in ochi alegatorilor care gandesc ti-ai dat arama pa fata sa chinuiesc cei de la antena 3 sa iti mai indrepte greselile alfel pierd din audienta
3
4
e cretin si s-ar putea si poponar.de regula din ce s-a vazut pe la tv poponarii-prin latura ''feminina'' cum pretind ca au-se bat pentru tot felul de idei,ca tzatzele.fiind poponar desigur ca e si fan psd ai place sa-l domine daddy.
4
1
Psd a inventat boala porcina si a luat spaga
5
0
Rusine firea
0
5
Observ aici un grup de academicieni elevati.Incepand cu academicienii de la 22:51 si pana la 00:58 ne putem da seama ca timpul lor petrecut in biblioteci si laboratoare de cercetare i-a tampit.Dar ce zic tampit? i-a naucit! Bai academicienilor luati o pauza de studiu si dati o fuga pe soseaua de centura sa pipaiti cu manutele si sa limbuiti cu limbutele voastre cateva mostre din cele pomenite de voi in comentarii.Tratamentul contra BTS nu e gratuit.
12
2
@Banciu eu sper ca nu, da daca ti-o mai scap din cand in cand asta este simti tu daca este mare sau mica Acum nu-ti face gelos prietenul care se da Livache ca ta-su l-a trimis la produs de mic si este putin dereglat de cand taurul Sandy l-a confundat cu vaca Angry i-a tras-o ca de atunci si cel mai mare penis african i-ar parea scobitoare si atentie baga in gura tot ce apuca.
7
7
mishu esti gay? Intreb pentru un prieten!!
7
10
Sunt divortat si la momentul de fata sunt cu o fata pornista pe nume Irina care e cam nimfomana si o satisfac cu vibratorul de care vbesti din proprie experienta e acelasi pe care il foloseam ca strapon sa te leneteez in fundulet argatul meu pt eternitate! Si da sunt impotent recunosc dar am influenta si sunt boss! Torusi te roage scoate limbutza din anusu meu glorios macar cand ma cac nu de alta da ma jeneaza mai ales ca ai limba ca piaica adica cam aspra! Hai seara frumoasa mishulica putza mica!
9
7
@22 51 ,bai voayoristule era vibratorul nevesti-ti ce ti-am infipt in cwr ,a spus ca asa te satisfaci pe timpul cand cineva i-o trage femeii tale,impotentule!Asa ca nu mai fi jenat pe viitor! Crezi ca daca te ascunzi sub alte nume nu pot sa-ti dau mwie tie si familiei tale de tristi?
9
8
Cremenala ordinara
4
6
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis
9
23
Mishule ma jeneaza limba ta de la mine din cur! Incearca si tu doar sa ma pupi pe fese!
11
10
Carmencita si gabitza doo douamne care isi contabilizeaza fwtaiurile din tinerete.La gabitza firea e o poza cu tariceanu intre craci de pe vremea cand tariceanu patrona radio contact.Fata din molodova a ucenicit la tariceanu,apoi,au ucenicit-o si altii care au dus-o la tvr.In acest timp carmencita se tevalea in anonimat cu calusarul dragnea la teleorman in ansamblul folcloric.Totusi pe acesta ,,des zbatere,, asteptam pesedistele sa se toarne intre ele care cum calarite ptr functii sau obligatii.Hai fetelor!Cautati pe youtube ,,femeia pesedista la maturitate,, sa vedeti ce material de cracire
13
4
Este greu de acoperit eticheta de criminala
8
2
Stati sa vedeti Stroe presedintele psd ce sluga e la Dragnea. Ii suge si socariciul
16
4
ia povesteste matale madam primar cam ce bani ai luat din visteria capitalei si i-ai dat televiziunilor si ziarelor ca prea te proveaza, banii sunt dati in numele centenarului ,nu este asa?Si culmea televiziuni care stergeau cu tine pe jos , la fel si cu Abramburica acum va pupa.Pana cand? Cu cat cazi mai de sus cu atat este mai naspa, Firea Gabriela care?
19
8
Acum ceva timp se lingeau in urchi si acum se cearta?
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218