REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gabriela Firea continuă RĂZBOIUL cu Liviu Dragnea: 'El e VINOVATUL principal. Îi transmit să pună capăt. E un fapt de o gravitate extremă'

Gabriela Firea continuă RĂZBOIUL cu Liviu Dragnea: 'El e VINOVATUL principal. Îi transmit să pună capăt. E un fapt de o gravitate extremă'

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:00 217

Gabriela Firea spune că Liviu Dragnea e principalul vinovat pentru noul conflict din PSD! Consilierii PSD din CGMB au votat împotriva proiectelor propuse de primarul Firea, o premieră în actualul mandat. Ulterior, aceștia au fost convocați de Codrin Ștefănescu la sediul PSD pentru a se delimita de primar. Firea îl acuză pe Dragnea că el stă în spatele acestor mișcări.

Mai mult, Ștefănescu a anunțat și excluderi din partid. Vizat e Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, un fidel al lui Firea.

”Vinovatul principal este domnul Dragnea. Nu cred că se va accepta, în PSD, ca să vină cineva, la televizor, să spună că cineva va fi dat afară din partid sau dat jos din funcție. E un fapt de o gravitate extremă. Îi transmit public să pună capăt. Mai grav ceea ce mi se pare mie e atacul la adresa bucureștenilor. Așa-zisul secretar general adjunct nu are nicio calitate ca să își dea cu părerea despre niște proiecte care sunt bune pentru bucureșteni. De la ora două până la ora nouă putea să oprească acest scandal, dacă era o acțiune individuală , dar e părtaș.

Eu o să spun ce interese nelegitime avea domnul Ștefănescu la Primăria Capitalei și pe care eu le-am exclus din start. Nu e legal ceea ce face. Consideră că el conduce partidul.”, a declarat, la România TV, Gabriela Firea.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare dandana cu partidul asta . viitorul va fi ca al taranistilor. Poporul va trai si fara maretele lor proiecte si fara ei .
5
0
Cel mai mare dusman al romanului este tot un roman! Oriunde in lumea asta ! Din vremuri indepartate cand boieri se duceau cu pesches la Stambul ca sa-l sape si sa-i ia locul unui voievod. Ne canibalizam. Interesul personal este mai presus de interesele si nevoile neamului. In diaspora decat sa ai un vecin sau coleg de munca roman mai bine iti bagi un batz in cur. Asa sa ne ajute D-zeu. Istoria v-a consemna faptele acestir lacomi!
5
0
E greu de acoperit eticheta de criminala fa gabizdo
0
2
Acum, cu legile justitiei facute de nicolicea, ciordache si menestrelul justitiei si-al lui dracnea, tontonel toader, face ca DNA sa ramana ca o coaja de nuca, miezul l-au papat HOTII. Cu legile astea cine mai lupta impotriva coruptiei! P-ulea se mai atinge acum de HOTI. Ne jefuiesc si ne rad in nas, ptr. ca, chiar suntem prostii prostilor cand stam asa nepasatori ca la o piesa de teatru. Proasta.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218