REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea crede că Tudose vrea şefia PSD

Gabriela Firea crede că Tudose vrea şefia PSD

Replica API 4 decembrie 2017 | 09:57 631

Conflictul de la vârful PSD dintre primarul general Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose continuă. După ce l-a acuzat, conform informațiilor apărute pe stenograme dintr-o ședință PSD, că e acoperit al serviciilor, duminică Firea a afirmat că ea crede că Tudose vrea să preia șefia PSD.

Întrebată la Antena 3, dacă premierul Tudose vrea să preia conducerea PSD, Gabriela Firea a spus că "așa cred unii colegi" şi... așa crede și ea.

În schimb, Firea a precizat că ea nu are nicio intenție privind o candidatură la șefia PSD, ci din contra, atenția este pe București și pe obținerea unui al doilea mandat de primar general.

Conflictul a izbucnit după ce premierul Tudose a criticat intenția Gabrielei Firea de a organiza un Târg de Crăciun în Piața Victoriei, târg de altfel mutat după protestele de sâmbătă.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce dobitoaca patentata este , hotul striga hotul ?
1
0
dragnea isi asmute din nou cainii pe guvern --- tanti firea musca din nou dar oare va fi dat jos si tudose ?
2
0
M.ai secat la coaie cu comentariile tale.Dute n plmea la munca zdruncinatilor din laba...Drogatilor !
3
4
Moldoveanco,nu Mai Baga strimbe intre condamnatul,satana,ciuma,puroiul psd Dragnea,si Tudose,CA nu reusesti decit sa provoci violenta,la popor,oricum sinteti PE ultima suta de metri,voi ciumatilor,nu VA mai vrea nimeni,gata,tu chiar vrei sa faci a doua revolutie,cu zinzania ta?nu Mai minca cacat PE la haznaua antena 3,Mai bine a-ti Ajuta copiii si batrinii care mor cu zile CA nu au bani ptr medicamente,nu ne trebuie cheltuieli ASA Mari ptr nimic,sau e loc de ,,furat bani publici,,da stim asta,CA nu sintem prosti,moldoveanco
5
1
Vai, ce minte de comentac ai ! O faci cu drepta, n asa ?
3
0
Ha! La cum se screme in foto langa dragnea,mai degraba tudose vrea la toaleta psd decat la sefie.Daca trage apa e sef la psd!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614