REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea critică excluderea lui Țuțuianu și a lui Neașcu: PSD ajunge să fie partidul unei singure persoane. S-a pus în mișcare un întreg scenariu

Gabriela Firea critică excluderea lui Țuțuianu și a lui Neașcu: PSD ajunge să fie partidul unei singure persoane. S-a pus în mișcare un întreg scenariu

Replica API 10 noiembrie 2018 | 00:00 222

Gabriela Firea susține, după ce Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși, că PSD ajunge că fie partidul unei singure persoane, menționând că este greșită calea pe care o urmează Liviu Dragnea.

"Cred ca e un moment de cumpana prin care trece PSD si intraga tara cu noi odata. Suntem partidul de la guvernare si e firesc ca framantarile sa fie privite cu interes de toti romanii. E o mare greseala calea pe care o urmeaza acum dl Dragnea si anume oricine indrazneste sa aiba opinie critica la adresa managementului sau polticii sale sa fie data afara. PSD ajunge sa fie partidul unei singure persoane. Când te lipsesti atata de usor de secretar genera, un om care i-a stat alaturi, ca si mine, zilele si nopti, insemna ca ceva nu e corect si trebuie sa iti pui problema de ce secretarul general a ajuns in aceasta situatie. Când expluzezi un om de statura profesionala a domnului Tutuianu, iti pui intrebari de ce a ai ajuns in aceasta situatie si sa incerci, ca om de stat ce te consideri, sa remediezi, nu sa tai in carne vie. Mi s-a spus că mi se pregateste de asemenea o mazilire si ca sunt calcule, strategii, un intreg scenariu s-a pus in miscare in ce ma priveste", a declarat Gabriela Firea la România Tv.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Insomniacule, de ce nu dormeai la ora aia? Lipsa somnului dauneaza grav sanatatii. Si la tine se vede! De ce nu i se alatura si altii coanei Firea? Iti spun eu: pentru ca oamenii nu-i seamana si nu-ti seamana, adica sunt sanatosi la "mansarda". Intelegi matale?
1
3
Restul nu pleaca ptr ca au cite-un os de ros --lor nu le convine un om corect si cu coloana vertebrala
1
1
Romanii au o inclinatie nativa spre dictatori. Din cauza ca scoala isi bate joc de ei de mici cand ajung la maturitate nu reusesc sa gandeasca normal. Astfel prefera ca altii sa gandeasca si sa decida in locul lor.
5
2
Cum e posibil ca in RO doar o singura femeie sa se lupte cu un dictator si un partid ? De ce nimeni nu i se alatura? Chiar toti ceilalti sunt spalati pe creier, sau au dosare si sunt santajati de dictator de mult timp? Altfel nu se explica tacerea asta vinovata care domneste de la alegeri, cu toate ca nici unul nu e de acord cu ce se petrece.
6
4
Acum ai realizat Gabrielo ca sunteti condusi de un dictator?Toti care nu au fost de acord cu Dragnea au ,,zburat" din grupul ala de talhari si derbedei numit PSD.Te-ar da afara si pe tine dar sunt interese mari sa se pastreze Primaria Bucuresti la PSD,stii si tu asta,dar stai linistita ca te asteapta la cotitura!Pe Basescu l-ai dat in judecata,sunt curios daca pt.aceleasi motive l-ai da si pe Dragnea?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614