REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriela Firea, despre eventuala sa candidatură la prezidențiale

Gabriela Firea, despre eventuala sa candidatură la prezidențiale

Replica API 2 februarie 2019 | 22:40 306

Gabriela Firea susține că vrea să isi continue proiectele la Primăria Capitalei, mentionand ca este prematur sa anunte o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale. Pe de alta parte, spune edilul, sunt momente in care ar vrea sa ii fie adversar lui Liviu Dragnea pentru a il impiedica sa obtina o astfel de functie.

Nu am apucat sa ma gandesc , am fost si in spital, inca sunt sub tratament, nu mi-am revenit suficient, dar sunt nevoita sa lupt pentru bucuresteni si sa le spun adevarul. Nu m-am gandit sa ii parasesc pe bucuresteni, sa plec de la PMB, dar imi vine sa multe ori sa spun ca m-as duce sa il contracandidez pe Liviu Dragnea oriunde s-ar duce sa candideze. Asta la suparare. Deocamdata vreau sa imi termin cu bine problemele de la Capitala. Cred ca este prematur, a declarat Gabriela Firea la România Tv, transmite Știripesurse.ro.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa fii si tu facut KO ca Mircea ,dar la figurat !Nu te mai speria ca vrea cineva sa te suprime fizic !
2
0
Parasuta la alegeri se pupa cu dragnea toata ziua cu trandafiri in fata si acum spune ca nu partidul a castigat alegerile ci ea sa participe independent ca nu stiu daca ia mai mul de 2% ca oprescu si ea crede ca bucurestiul este voluntariul lui pandele
3
0
Orice ai face si orice ai spune tot PSD-ista ramai! Caracterul securisto-comunist nu se spala cu nimic. Si tu si Ponta sunteti doar niste diversionisti.
5
1
Eu o votez --este mai buna decit cei 4 care sint anuntati --incomparabil mai buna !
2
8
Dar de Socola ce parere aveti?
6
1
Eu as vota-o. Nu c-ar avea vreo sansa, dar de amuzament.
5
4
Cine erai tu fara Dragnea? Incearca sa taci si ocupate de primarie nu de politica damboviteana ca esti moldoveanca si ai si o varsta.
8
2
O mahalagioanca care a ingropat 2 barbati, muierea dracului. Te voteaza dracu, daca nu erati tu si securistii aia de Ponta, Tudose pe listele PSD erati zero, bine, meseria de turnator securist jegos.Atat.
11
3
cand maimuta se urca in copac ,,arunca cu banane dupa tine.sau cu tigai.
12
5
ideea nu este de loc rea, puscariasul draknea merita mult mai rau- oricum, sper saa nu apuce data alegerilor in libertate. Ar fi echitabil ptr toata lumea
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367