REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriela Firea, despre Ludovic Orban: "A fost mâna dreaptă a domnului Videanu şi asta spune tot"

Gabriela Firea, despre Ludovic Orban: "A fost mâna dreaptă a domnului Videanu şi asta spune tot"

Replica API 4 aprilie 2016 | 00:15 189

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminică, referitor la anunţul contracandidatului său liberal, Ludovic Orban, de a boicota dezbaterile dacă PSD nu îşi cere scuze pentru ultima campanie, că este "doar un pretext" pentru a evita confruntarea electorală.

"Este un pretext pentru ca bucureştenii să nu-l poată evalua prin comparaţie cu mine, într-o dezbatere. De când este candidat, domnul Orban face doar declaraţii politicianiste şi prea puţin îi anunţă pe bucureşteni în legătură cu intenţiile sale legate de o viaţă mai bună pentru ei", a afirmat Firea.

Firea a mai afirmat că Orban a fost "mâna dreaptă" a fostului primar Adriean Videanu şi că "se înscrie în aceeaşi logică a lipsei de proiecte".

"Echipa PSD pentru alegerile locale vine cu soluţii concrete, aşa cum a făcut şi la guvernare. Domnul Orban, colegul celor care au tăiat pensii şi salarii, se înscrie în aceeaşi logică a lipsei de proiecte şi de viziune pentru Bucureşti. A fost mâna dreaptă a domnului Videanu (PDL) şi asta spune tot", a spus Firea, potrivit sursei citate.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a cerut duminică, într-o conferinţă de presă, ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi contracandidatul său, Gabriela Firea, să-şi ceară public scuze pentru campania de la prezidenţiale, în caz contrar luând în calcul boicotarea dezbaterilor.

Ludovic Orban a mai spus că ia în calcul "măsura extremă" de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

"Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze. (...) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost şeful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campaia prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD", a declarat el.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367