REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Gabriela Firea, detalii de culise despre împăcarea cu Dragnea: Nu mă ia acasă, pentru că este cu Irina, nici eu nu-l iau acasă, pentru că sunt foarte căsătorită

Gabriela Firea, detalii de culise despre împăcarea cu Dragnea: Nu mă ia acasă, pentru că este cu Irina, nici eu nu-l iau acasă, pentru că sunt foarte căsătorită

Replica API 26 aprilie 2019 | 00:00 209

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, oferă detalii de culise din împăcarea cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Totul a pornit în perioda în care Firea era în spital.

"În perioada de spitalizare au fost mesaje de încurajare și de la colegi din politică: domnul Tăriceanu, doamna Dăncilă, domnul Dragnea. Mi se pare omenesc până la urmă, indiferent ce s-a întâmplat între noi. Am răspuns atât cât am putut. În acea perioada au avut loc primele discuții, conform stiripesurse.ro.

După externare, în perioada de concediu medical, a avut loc o discuție telefonică în care s-a manifestat interesul de a reporni relația dintre Primăria Capitalei și Guvern și chiar Parlament. Nu poți să refuzi așa ceva.

M-am gândit, am reflectat, m-am sfătuit și cu familia. S-a spus că ne-am certat, ne-am împăcat, parcă am fi fost logodnici. Nici domnul Dragnea nu mă ia acasă, pentru că este cu Irina, nici eu nu-l iau acasă, pentru că sunt foarte căsătorită. Mi-am pus întrebarea: De ce să sufere bucureștenii?

Unele lucruri care s-au spus nu pot fi șterse, dar acum este important, dacă domnia sa poate și vrea, să alegem din ce a rămas din această relație și să înnodăm dialogul, în primul rând instituțional.

În această perioadă s-a lucrat în echipe mixte între ministere și Primăria Capitalei. Am stabilit într-o convorbire telefonică câteva proiecte prioritare", a afirmat Firea, într-un interviu la Antena 3.

Gabriela Firea a afirmat că s-a simţit atacată, în perioada în care a fost certată cu Liviu Dragnea, şi de oamenii din presă care îş simpatizează pe liderul PSD.

Întrebată de ce şi-a schimbat Liviu Dragnea atitudinea faţă de ea, Gabriela Firea a răspuns: "Cred că s-a gândit la bucureşteni."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce inseamna sa sperii omu cu o ancheta penala...o puscarie...o companie infiintata ilegaaal...ca parca iti schimba gandurile si parca nu mai e rost de cearta de opini politice separateee...
1
0
Alexandra Cucu director replica si babuinul de barbasu Cristian Hemes ii gasiti pe facebook uitati-va la fetele lor , cand ii vedeti in oras aruncati cu pishat pe ei sa ii lachim , in seara asta ne-au demonstrat ca nu avem voie sa dam commenturi lui victor ponta si pinguinul de la raja stroe , deci ce sa intelegem din asta ? ca aceste javre sunt mana in mana cu psd-ul de acolo mananca si gunoaiele astea infecte , in curand o sa va dau poze si cu gunoaiele astea care scriu stirile astea de cacat
2
1
sa va bagam muie multa replica care a pus restrictie la comenturile pt victor ponta si pinguinul de la raja stroe..ce jeguri intro tara democrata muie replica si partidele care le sustii mi-as pula in mata mai ales in schiloada aia si cu babuinul ala de barbatasu care au replica
2
0
Atunci sa va iau in pula pe amandoi
6
0
Ce perversa comunista femeie cu doua fete
9
0
Atat poate ea
7
1
Ce urat !! Hal de exprimare, hal de primar general, hal de primar de capitala.....!? Ce pretentii sa avem de la o moldoveanca, o mahalagioaica ?!
6
4
O MANANCA BAZDACU SI PE ASTA RAU DE TOT.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218