REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabriela Firea dezvăluie care este starea sa de sănatate precum și planurile sale politice

Gabriela Firea dezvăluie care este starea sa de sănatate precum și planurile sale politice

Replica API 18 iunie 2019 | 02:31 506

Gabriela Firea a intervenit în direct la România TV pentru a face precizări cu privire la starea sa de săsătate și viitorul carierei sale politice, scrie stiripesurse.ro

„Ceea ce s-a conturat în cele două vizite medicale.. e vorba de un caz rar ..nemaiîntâlnit. Practic este un mister total. Cei doi profesori nu au mai vazut asemenea afecțiuni de aceea îmi pun întrebări. În ceea ce privește deciziile politice aș vrea sa fiu însănătoșită înainte să iau o decizie. ” a declarat Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt. porcul pesedist de sub curul meu : tine gura cascata sa intre cat mai muit. Cacat !!!
5
1
i - a mai ramas o bucata , baga tu limba dupa ea ca ai lipsa de fier ! .....daca nu , fa o tumba , da-te de-a dura apoi sa-mi sugi pula ! ....si nevasta-ta la fel !
3
6
tata firea lu pandele! Ti-au scos bre fierul ala din kur sau ti-a mai rams ceva span!?
7
3
Esti cam prost si nu ar trebui sa ai acces la comentarii?Nu te-a invatat ma-ta ca atotputernicul su se prescurteaza!
0
3
Cum spui gabito,o boala misterioasa a pus stapanire pe tine si nu ti-ai dat seama cand ai semnat contracte paguboase pentru bucuresteni se nu se stie pentru cine sunt favorabile.E un mister nemaintalnit trenuie cercetat cu atentie de cei mai buni experti contabili
4
1
Dati-le salarii de 4000 euro, plus inca pe atat din spagi, apoi cand aveti si voi nevoie constatati ce e in spitale, cum se gresesc diagnosticele, cum se fac biopsiile, analizele,etc. Asta daca scapi de infectiile nosocomiale. Asta e sistemul de sanatate facut de VOI, politicieni tampiti, iresponsabili, care nu aveti nici o idee despre ce se intampla cu adevarat in spitale si nu numai, care dati 4000euro unor netimtiti slab pregatiti, care nu dau 2 bani pe pacienti.Majoritate nici programul nu.l respecta, asa ca.... Dar dati.le 4000 fdmv. Ati creat monstrii.
4
0
sper firea ca tu si ceilalti pesedei sa va imbolnaviti grav,banii furati sa.i dati la doctori,sa aveti parte de binefacerile sistemului medical romanesc.Asaseva ajute Dzeu!!!
5
3
Cmentati ca niste prosti vezi dex Gabi Firea nu am nici o treaba cu ea a fost operata de o bola maligna diagnostic gresit dat de medici securisti ??? femeia a fost mutilata pe viata de interesele unora a fost in strainate si sa constatat ca nu suferea de NIMIC CRETINILOR adica totul a fost o mascarada securista ca sa SCAPE DE EA aici sa ajuns la crima cu premeditare
2
5
Caz rar de...ce boala: autoimuna,cancer,boli rare??Daca tot ai aparut in public sa faci declaratii spune clar sa priceapa tot omul, nu asa prin invaluire,ca in politica. Ori a alba, ori e neagra, ca daca e gri,combinatia dintre cele doua,e nasol.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920