REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea explică de ce a vrut REVOLUȚIE împotriva lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea explică de ce a vrut REVOLUȚIE împotriva lui Liviu Dragnea

Replica API 16 mai 2019 | 00:46 480

Gabriela Firea a explicat, marți seara, la România TV, de ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD și a Camerei Deputaților, pornind o adevărată revoluție în partid. Firea a fost lăsată fără funcțiile pe care le avea în PSD, dar după 8 luni, între cei doi lideri s-a instaurat pacea, notează stiripesurse.ro.

”E o cooperare instituțională, o colaborare între două persoane. Noi suntem, în statistici, 2,2 milioane de locuitori, dar în realitate suntem 4 milioane. Această dispută care a avut loc e pentru că eu m-am simțit lăsată singură să rezolv problemele legate de trafic, investițiile pentru poduri, pasaje, supra-lărgiri, cu RADET, ELCEN. Eu m-am simțit abandonată, am avut acele ieșiri, s-a considerat că am alte planuri politice, dar după 8 luni au văzut că eu nu făceam nimic decât să lupt pentru București. M-am întâlnit cu Eugen Teodorovici, cu domnul Suciu, cu Darius Vâlcov, cu domnul Cuc, cu domnul CNAIR, cu șeful de la metrou, a participat și domnul Dragnea. Am resuscitat totul și sunt convinsă că lucrurile vor intra într-un firesc. A fost un strigăt de disperare că nu pot să fac ceva pentru București, nu că plec la alt partid sau că vreau să candidez la prezidențiale. Nu iau în calcul că am fost trasă pe sfoară, cred că lucrurile se vor rezolva, de data aceasta. Un Guvern al unei țări nu are cum să ignore cetățenii unei capitale. Este cel mai mic buget raportat la numărul de locuitori. PNL și USR au blocat totul, fie nu participă la vot, fie se opun, ies pe holuri. Nu vreau să atac foștii primari, dar nimeni nu s-a așteptat la o explozie a populației, a numărului de oameni care vin să muncească în București”, a precizat Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curva , tot curva ramane
0
0
De la un simplu prezentator de stiri sa ajungi Primarul General al Capitalei, asta da ascensiune fulminanta ! Este GF chiar asa de inzestrata intelectual ca sa conduca un oras de marimea Bucurestiului ?!...
6
1
Hai sa spunem ca ai vrut sa fii primarita fara sa stii cu ce probleme te vei lovi dar dupa ce ai aflat puteai sa demisionezi dar tu vrei si cu"sarma"in cur si cu sufletul in rai asa ca lasa vrajeala.
6
0
Sa-mi arate cineva ce a facut bun de exemplu Basescu ca primar,pentru bucuresteni. E OK sa critici cand ai argumente,nu doar sloganuri ,lozinci si vobe goale. Bucurestiul a mers intr-o inertie data de activitatea oamenilor care muncesc ca robii,dezvoltarea nefiind datorata unei minti elevate de la primarie. La fel si in alte orase. Cand apare un primar ce arata ca se pot face lucruri bune,e normal ca labagii si incompetentii sa se sperie,sa coalizeze si sa arunce cu mizerii . Cand babele urate si tembele vad o fameie frumoasa si desteapta,imediat o barfesc ca fiind curva.
0
4
Si din nou pupaturi si zambre intre corvetele lu DRACnea, olguta, rovana, veorica docila si maimutoiul de codrin stefanescu sau radulescu mitraliera care cu toti au scuipat-o si-au zoit-o din cap pana-n picioare pe gabita! Acum trec la lins cu totii...Asta-i PSD!!
4
0
Om de nimic
7
3
De cand i sau aratat catusele cu companiile alea municipale ilegale brusc sia dat seama ca o sa o suga
7
3
Circ! Mare circ! Vi cu explicatii, madam "Sarma" ?! Las-o asa, las-o balta, ca miroase.... si miroase rau, pute chiar, da. V-ati facut de rusine, ati facut destul circ, in loc sa va ocupati de ce ati promis in campania electorala, de Programul de guvernare. Sa va fie RUSINE, cea mai proasta si dazastruoasa guvernare, cu cei mai multi hoti, mincinosi si penali! Plecati! Nu va mai suportam, va ocupati numai de interesele voastre. V-ati batut joc de alegatori, de romanii adevarati, care muncesc cinstit si mai platesc si taxe, ca sa TRAITI VOI, BUGETARII.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218