REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gabriela Firea: Factura bucureştenilor nu se va majora la apă caldă şi căldură. PMB va creşte subvenţia

Gabriela Firea: Factura bucureştenilor nu se va majora la apă caldă şi căldură. PMB va creşte subvenţia

Replica API 31 august 2017 | 02:11 519

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îi asigură pe bucureștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare că factura la apă caldă și căldură nu se va majora.

"Îi asigur pe toți bucureștenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare că nu vor avea sub nicio formă de suferit, deci factura nu se va majora la întreținere, la apă cală și căldură, ca urmare a faptului că regia de termoficare a municipiului a solicitat Consiliului General o majorare a tarifului cu 32%, tarif care nu a mai fost ajustat din 2011, regia aflându-se în procedură de insolvență", a precizat marți Firea, în deschiderea ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Primarul general a adăugat că RADET București a solicitat majorarea tarifului cu 32%, pentru că au crescut prețurile la materiile prime și la utilități.

"În perioada care s-a scurs din 2011 și până acum, de când nu a mai fost ajustat acest tarif, care nu se va resimți în buzunarul cetățenilor pentru că Primăria Generală va majora subvenția, au crescut prețurile pentru materiile prime. De asemenea, au crescut exponențial prețurile la utilități. Nu putem lăsa în continuare ca o regie să suporte, prin costurile proprii și în prețul de exploatare, toate aceste majorări care s-au făcut din 2011 până acum", a susținut Firea, potrivit RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldoveanca,mincinoasa,ai furat tot de la populatia bucuresteana,si acum vii cu vrajeli,sa minti cu nerusinare,poporul say rizi in continuare de amariti,si sa te aleaga si in mandatul viitor.Dar ,duduie draga ,poporul sa trezit,si ti-o da la muie,panarama,ciuma Rosie,o sa te duci sa faci curat la porcii puscariasului dragnea,si a traficantul de fii-su,UN parazit,o scursura ,o putoare,a societatii
2
0
D-na Firea ce mai face pasrica ca tare ais dori sa te mai vad,si sa o mangai pe pasarica.
3
0
asta inca nu a plecat de pe scaunul ala ? ii e bn, e caldut, cum naiba, nu a facut nimic pt oamenii de rand
4
0
minciuni, speranta la vot, exclus, ati dat examenul incompetentei si capacitatii voastre. Desi vedeti rezultatele nesimtirii voastre, insistati, cu biciclete, cu excursii cu orice mai putin de canalizare si WC-uri in casa Sa va FIE RUSINE. Ati ajuns la imbuibare si nu va puteti pune in pielea omului de rand, a parintilor care-si pierd copii din lipsa situatiei financiara si a spitalelor lipsite de finantare, a copiilor a caror parinti mor rapusi de cancer pentru care statul nu le asigura nimic. Dar nu este treaba voastra voi apelati la strainatate
6
0
Pomana electorala. Si in fond ce ne foote grija de mitici ? Sa ne doara de noi , constantenii !
5
0
Stimata doamna Primar Gabriela Firea este prima data cand nu sant de acord cu dumneavoastra , de ce ?? pt ca apa calda si caldura este redusa si pt cei cu pensie de 10000 lei si salarii mari cat si pt cei cu 8oo-1000lei este corect asa ??.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614