REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gabriela Firea, fost primar general București:

Gabriela Firea, fost primar general București:

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:00 1261

„Văd că acum se înghesuie toţi miniştrii să garanteze sprijin: bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiţii la centura şi metrou... lapte şi miere! (...) Îmi voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli şi/sau dormi, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti (n.r. - Nicușor Dan) ajuns primarul «apă caldă şi pe ţeava de rece»“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mortule inca e pina i-si depune dan juramintu pe bune inca e
0
0
doamne ajuta ca am scapat de aceste PANARAME- furia a atins cote maxime- cand au fost la guvernare, nu au facut nimic decat pensii speciale, biserici, biciclete, waucere, pomeni electorale si infiintarea a sute de firme pentru curva nr 1 a tarii, care, in nesimtirea caracteristica, si-a permis la emisiunea lui gadea, televiziunea lor, sa ridice piciorul pe birou si s arate cum a vrut ea sa sparga televizorul dar a fost oprita de o alta curva- pandele. Oameni buni ati realizat pe cine ati contat?
15
3
Mare prostie face Firea. De ce nu merge la plimbare linistita si fara griji? Cand baba nu vrea sa o treci strada ce te bagi? Daca bucurestenii vor neaparat un primar ciumpaflender si pupincurist al lui Iohannis,e treaba lor. Ei vor sa fie de cacao,lasa-i sa fie cum vor! Oricum Romania se indreapta lejer catre dictatura nemernicilor.
3
2
cand era guvernul Dancila si ministii colegii ei din PSD de ce nu a facut ce zice ea ca a vrut sa faca da nu a lasat-o Orban care a venit la guvern dupa 3 ani de PSD.Minte Firea ca o lepadatura
10
2
Un om bolnav.Numai in PSD vezi asa ceva.
9
3
Asta este PARANOIA, a luat-o din loc, da. Uitati-va ce privire are ?? Doamne fereste! Ce caracter urat are, pacat de valoarea sotului ei. Madam, nu sti sa pierzi democratic: sa feliciti castigatorul si sa faci un pas inapoi. Nu! Esti obsedata, esti DICTATOARE, nu ai valoare. Numai gura este de tine: vorbesti mult, faci monolog, faci de rusine PSD-ul, il tragi inapoi prin declaratiile tale necontrolate, prin aparitiile tale cu budeanu..... RUSINE! Dezamagitor! Mergi la copii, fii mama.
17
3
Pe madam a sabotato tradiceanu si draknea. Sau scufundat unii pe altii.hi hi
7
0
gabriela la pirnaie,iar banii sifonati,recuperati!salariile moca,desfiintate! sirma,la pirnaie linga veorica,dracnea,tudorel,alta intrebare si alti nemernici,gAn udrea,care au devalizat tara cu mirlanie!sa nu.i uitam pe nastase,si,din judetfagabou,iorgus,machidonii nemernici!
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614