REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriela Firea, ieşire violentă: Liviu Dragnea lovește în electoratul PSD

Gabriela Firea, ieşire violentă: Liviu Dragnea lovește în electoratul PSD

Replica API 9 februarie 2019 | 02:22 436

Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul Capitalei, lansează un nou atac dur la conducerea PSD și la primarii de sectoare care susțîn formă actuală a bugetului național. Firea spune că, pentru unii, să fii pesedist înseamnă să minți și să manipulezi.

"Cei pe care îi lovește acum Dl Dragnea prin tăierea furibundă a Bugetului Primăriei Capitalei cu 25% nu sunt numai prezumtivii votanți de stânga. Ci sunt și cei care au profesii liberale și chiar și cei care au venituri mai mari.

Dacă vom reuși ceea ce am început de doi ani, modernizarea transportului public în comun și un număr adecvat de autovehicule în trafic (am achiziționat 400 se autobuze Euro 6 și continuăm înnoirea parcului auto) vor folosi autobuzul, tramvaiul, troleibuzul nu doar cei cu venituri modeste și pensionarii, ci cât mai mulți locuitori ai Capitalei.

La fel, prin investiții care trebuie să continue în sistemul centralizat de termoficare - sistem subfinanțat aproape 30 ani, abandonat și aproape falimentat de înaintași, chiar dacă acum mă transformă unii în vinovatul de serviciu pentru tot -, de asemenea prin investiții în spitalele administrate de Primăria Capitalei, în parcuri, grădini publice, teatre - la fel că în orice capitală europeană, oamenii vor simți că în orașul lor este bine să trăiești nu doar să locuiești și să muncești. Iar toate investițiile costă. Costă bani și multă implicare. Dl Dragnea ne lovește cu ura și manie proletară pe toți, fără nici un discernământ.

Politic vorbind, Dl Dragnea are atât de mulți consultanți bine plătiți care ies și public la bătaie cu baionetă să taie capul oricui nu-i aduce osanale Liderului Maxim, încât mă întreb cum de nimeni nu îi explică faptul că serviciile publice se dresează tuturor.

Dar, în dorința de a-mi aplică mie o corecție, el pedepsește și simpatizanții partidului pe care îl conduce. Inteligență strategie! Ce seamănă acum va culege la următoarele alegeri, cu siguranță.

Mai observ acum o dezbatere de-a dreptul hilară și o întrecere : cine e cel mai pesedist dintre pesediști?, întreținută de comentatorii de casă ai aceluiași Domn Dragnea.

E zarvă mare, cerneală și pixeli consumați în această întrecere absurdă. Dacă a fi pesedist recunoscut de stimabilii analiști predați din interes cu arme și bagaje înseamnă să minți, să manipulezi, să acționezi cu cinism față de popor, să dezbini colegii și categoriile socio-profesionale înseamnă că nu voi câștigă, cu sigutanta, această falsă competiție.

A împărți țară în buni și răi, agarici și genii, pleava și somități, trădători și salvatori este tipic regimurilor dictatoriale. Dezbină și stăpânește!Sunt elemente comune, observate ciclic, în istoria tuturor națiunilor care au trecut prin astfel de regimuri.

“Dacă libertatea înseamnă cu adevărat ceva, această înseamnă dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.”

Cu orice risc, voi spune în continuare adevărul, voi anunță riscurile măsurilor strâmbe luate de unii lideri politici și voi suportă cu stoicism campaniile denigratoare ale celor care-și dau mâna să arunce cu pietre. Oricât de târziu, dreptatea va învinge!", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
traiesc cu speranta ca voi, haita completa de hoti, borfasi escroci, penali, securisti, puscariasi, criminali, haita ce si-a largit masa cu lunetistul criminal tudorel, presul si sluga ordinara dorneanu, adormitul poporului victor ciorbea care, in nemernicia lui, considera ca i se cuvine pensie speciala fara a se gandi o secunda daca se poate ridica la nivelul omologilor sai ce-si executa functiile in concordanta cu cerintele tarii si-ale oamenilor. Ai nostrii, niste slugi obediente psd-ului si hotului sef DRACnea.
3
0
Romania este dezonorata de: - seful psdmuistilor - si Camerei Derutatilor infractorul ciorditor de la gura copiilor sarmani din Teleorman, DRACnea - o analfabeta in fruntea guvernului Toanta Dancila care nu e in stare sa citeasca pe litere - un hot si infractor cu tablouri expuse in cimitir Valcov - un crai batran anchetat si el de DNA , Tarliceanu prezentator de chiloti Elenei Ceausescu - un abject la justitie, Slugarel, care n-a facut altceva de cand e ministru in afara de a se da cu curul de pamant sa-l scape de puscarie pe penalul DRACnea. - CCR ajunsa anexa a psdmuistilor, slugarnica si
5
0
Panarama asta ieftina mai exista?
0
2
A ajuns la gradul de schizofrenie.
3
2
praf in ochi ! asta e vraja ieftina ! sunt prieteni si fura la gramada ! pubela asta rupta in dos !
4
0
tafra proasta, cand ai vrut la butoane l-ai pupat pe livache in ciocan. acum faci ne nefututa pe sticla. iti vine si tie data scadenta.
3
2
indiferent de coloratura politica: cum li se face vremea de casare, cum se reped sa mai faca de o spaga din aftobuze. Nu aveti iluzii, chiar si Boc face asta. Dar, futu-le muma'n cur, nici macar unul singur nu abordeaza frontal problema CETurilor care, ca durata de viata, trebuiau casate demult. Stim ca CETurile sun la minister si nu la primarii, dar se poate schimba! Acum, ca ati dat de gaze in mare, ca pretul e plafonat, tot la nivel de incalzire cu motorina se plateste giga-caloria. Asociatia Mui-Primarilor din Romania... adunatura de jeguri.
5
0
Si ce autobuze! Turcesti! Femeia asta e o tzatza autentica. O fi tziganca?
4
2
O faci parasuta bravo ei are tupeu si se da la Dragnea nul linge ca lingaii penali
4
6
De unde ai avut parasuto bani sa ei autobuze nu de la guvern nimic n-ai facut in bucuresti decat sa infiintezi societati ale primariei sa toace bani sunt in capitalele din vest dar alea factreaba nu toaca bani firma primariei se ocupa si de gunoaie si de curatenie asfaltare nu ca la noi ai firma la primarie care toaca bani si faci contracte cu alti pt servicii ti-a taiat din bani pt contracte ori pt spectacole cu manelisti
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367