REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea: Îi recomand lui Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar

Gabriela Firea: Îi recomand lui Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar

Replica API 20 martie 2017 | 00:24 357

Vicepreședintele PSD și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, crede că fostul premier Victor Ponta ar trebui să lase la o parte nemulțumirile pe care le are și "să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, gata să se lase pe sine pentru echipa și familia din care face parte".

"Victor Ponta este fostul prim-ministru al României și este colegul nostru de partid. Mi-aș dori să depășească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi. (...) Mi-aș dori ca domnul Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, care știe să se lase pe sine pentru echipa și familia din care face parte, cred că această perioadă nu îi face foarte mult bine.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
individa asta se crede buricul pamantului, ei nu urmaresc decat imbrobodirea sarmanilor pensionari, scoaterea mortilor din locurile de veci pentru a-i trece pe listele de vot, si furt cat este posibil. tit de la ei cineva propunea autostrada suspendata. sa se uite in oglinda si sa se intrebe cat crede, dar sincer, din propriile minciuni
1
0
Sunt curios sa vad cum arata un alegator al dnei Fierea!Oare are cap?Si daca are,oare ce o avea in el?
4
0
du-te fa la cratita si mai fa copii ca ai inceput sa te inmultesti ca iepuroaicele
4
1
Ca e Ponta suparat,ca e PSD-ul,ca sunt aia de si-o freaca unul altuia din PNL, chiar nu mai conteaza . Cam toti au o distanta imensa fata de adevaratele probleme ale oamenilor ce inca mai exista in Romania. Se mizeaza pe mersul din inertie al tarii,cel putin deocamdata,cu toate ca blocajul definitiv se vede deja aproape. Romania nu mai are popor de mult,ci doar locuitori dezbinati,straini intre ei,care se urasc si se autodistrug cu zambetul pe fetele abrutizate.Voteaza la ,,oha'',stiind ca tot prost va fi si asa este,cum sa fie bine cu genul de fiinte de la varfuri?
4
0
Daca nu e primit in echipa si e tinut in afara chiar si a tusei prin semnalul pe care l-ati primit de la purtatorul de hamster voi ii cereti sa lucreze pentru echipa care nu-i cere ajutorul decat in perioada alegerilor de frica bineinteles ca se supara carlanul Ponta si pleaca cel putin un sfert din parlament sio treime din electorat ca de asta nu-i Geoana, a stiut sa faca echipa, mai putin cu Dragnea care i-a luat scaunul.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614