REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gabriela Firea: Îmi doresc să se continue guvernarea PSD - ALDE

Gabriela Firea: Îmi doresc să se continue guvernarea PSD - ALDE

Replica API 15 august 2019 | 02:25 499

Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea, lider al PSD Bucureşti, a declarat miercuri că îşi doreşte o continuare a guvernării PSD - ALDE şi a pus tensiunile apărute în ultima vreme la nivelul coaliţiei pe seama campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

"Îmi doresc să se poată continua guvernarea PSD - ALDE, îmi doresc ca aceasta să nu fie afectată de conflicte şi tensiuni politice, pentru că activitatea unei primării este sinergic legată şi de activitatea ministerelor. Avem foarte multe proiecte comune cu aceste ministere. Doar dacă vă dau exemplul relaţiei, uneori foarte tensionate, dintre RADET şi ELCEN, dar o relaţie care ar trebui să fie de fapt de colaborare şi comunicare. Nu se poate lucra într-o primărie fără o relaţie bună cu Executivul. Este păcat că au apărut aceste tensiuni şi eu le pun pe seama faptului că suntem deja în campania pentru alegerile prezidenţiale şi fiecare candidat încearcă să se poziţioneze cât mai bine sau încearcă să cucerească o piaţă. (...) Oamenii vor să avem conducători şi lideri luptători, oameni care să aibă principii, idei, proiecte. Dar, la un moment dat, tot acest sentiment de devălmăşie generală şi de discordie nu cred că aduce un confort", a spus edilul general, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PMB. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai normal ca vrea...ALDE a fost si va ramane marioneta de voturi...
1
0
si noi dorim acelasi lucru numai ca aceasta continuitate la care faci referinta sa se desfasoare la jilava- veti beneficia de mai multa liniste
4
0
ce faci fat-o , pui taxa pt cei din tara si ocrotesti pe cei din Bucuresti ? asta-i la tine egalitate ? Sa puna si restul tarii taxe pt cei din Bucuresti , ti-ar place ? sauz vrei sa duni bani pt catedrala? De ce nu faci o tura in genunchi la Nicula ? poate iti vine mintea la cap.
3
0
Firea PSD si ALDE va potriviti ca suntetiHozzi cu staif,mai ales Taricianu super profesionist.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108