REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea nu își asumă înfrângerea: Abia mâine vom cunoaște rezultatele reale

Gabriela Firea nu își asumă înfrângerea: Abia mâine vom cunoaște rezultatele reale

Replica API 27 septembrie 2020 | 00:00 1222

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că cifrele publicate de exit-poll-uri nu pot fi considerate oficiale, tocmai de aceea le solicită tuturor celor din secții să stea la numărătoarea voturilor, abia mâine urmând să cunoaștem câștigătorul.

Gabriela Firea

”Au fost condiții destul de grele, mai mulți oameni nu s-au prezentat la vot de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus. Cu puțin timp în urmă s-au închis urnele de vot, practic, membri comisiilor vor prelua urnele. Spre dimineață vom știi rezultatul real al alegerilor din Capitală. Prin urmare, orice cifre care se anunță în această seară, rezultate ca urmare a unor sondaje de tip exit-poll, nu pot fi cele oficiale, de aceea nu avem învinși și învingători”, a spus Gabriela Firea, scrie stiripesurse.ro.

Ea precizează că o va susține o declarație de presă luni dimineață în legătură cu rezultatele alegerilor din Capitală..De asemenea, ea mai acuză „campania electorală urâtă, degradantă făcută de candidatul dreptei aproape unite”.

Totodată, ea a acuzat „manipularea” făcută de partidele de dreapta în legătură cu Centura Capitalei, apă caldă, poluare, grădinițe sau creșe: „manipulări grosiere care vor fi decontate de cei care nu au dorit să discutăm despre București, ci m-au asociat cu 10 august, cu care nu am avut nicio treabă, cu Ion Iliescu, cu Adrian Năstase și cu Liviu Dragnea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa sunt PSDisti mai prostovani,ei pricep mai greu ce se intampla dar pana la urma intleg si ei.
2
0
sa-ti smulga sarma din cur
4
0
Aceasta curva moldoveanca spalata pe creierul psd-ist minuscul nu poate sa accepte ca bucurestenii i-au dat un mare sut in cur?
4
0
Nu sunt bucurestean,insa sunt convins ca pana la Firea nu au fost primari buni pentru bucuresteni. La urma urmei,e treaba lor. .
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218