REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea, prima reacție după ce referendumul a eșuat: Ar trebui să fim mai toleranţi, mai înţelepţi şi să considerăm că lumea se civilizează

Gabriela Firea, prima reacție după ce referendumul a eșuat: Ar trebui să fim mai toleranţi, mai înţelepţi şi să considerăm că lumea se civilizează

Replica API 10 octombrie 2018 | 23:48 338

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat marţi că îşi va spune părerea despre rezultatul referendumului pentru familie în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD şi a menţionat că "poporul are întotdeauna dreptate", potrivit Agerpres.

"Vom realiza o analiză în cadrul forului statutar cel mai înalt, adică în cadrul Comitetului Executiv, îmi voi spune şi eu punctul de vedere, ca şi ceilalţi colegi. Cu siguranţă, se vor trage nişte concluzii şi se vor lua nişte măsuri. Aşa este şi statutar, şi democratic", a declarat Firea, răspunzând unei întrebări, după inaugurarea unui bust al laureatului Premiului Nobel pentru Pace Elie Wiesel.

Întrebată dacă este mulţumită de rezultatul consultării populare, Firea a spus: "Poporul are întotdeauna dreptate!".

Ea a fost de părere că românii au devenit mai toleranţi.

"Cred că da şi ar trebui să fim mai toleranţi, mai înţelepţi şi să avem viziune şi să considerăm că lumea se civilizează şi nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate", a mai spus Gabriela Firea.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti pensii de kk si prosteala la latrina 3! Restul vrajeala si prosteala a la psd.
1
0
peste cativa ani nu vei stii daca esti soacra mica sau soacra mare ! atunci vei regreta ca ai mancat cacat la referendum !
1
2
cu''doine''ca doar nu era sa rada de draknea pe fatza.Nu va mai ingrijorati de invazia poponarilor,astea-s vrajeli ca sa ne uitam la altceva.Ce facem noi cu Romania,cum scapam de criminalii astia care guverneaza?Asta e marea problema a Romaniei aici e durerea.
3
2
Psd se disfinteaza gata psd alde ati vandut tara
3
2
E greu de acoperit eticheta de criminala
2
3
Toleranti adica mai prosti si mai oi. Adica sa ne lasam mai mult calcati in picioare de toate acursurile societatii: togani, poponari, straini care vin la furat in Romania
7
2
Peste 10 -15 ani o sa ne dam seama cu adevarat ce am facut la acest referendum. As compara cu furia romanilor de dupa revolutie de a lua portia de pamant a parintilor , de a desfiinta CAP , IAS si SMA. Si acum ne batem cu pumnii incap ca pamanturile noastre sunt exploatate de straini. NU PRICEPETI CA SE DORESTE DISTRUGEREA SI CEEA CE A MAI RAMAS DIN CELULE DE BAZA ALE SOCETATII SI FACTORUL PRINCIPAL EDUCATIONAL ? NE MERITAM SOARTA , NEAM DE ,,DESTEPTI"
8
2
asa se spune acum la fututul in cur? Pai, atunci, ce sa zic? Sper sa-ti vad copiii civilizati! Succesuri!
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614