REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gabriela Firea, primarul Capitalei:

Gabriela Firea, primarul Capitalei:

Replica API 24 ianuarie 2020 | 00:00 239

„Nici contabil debutant la STB (RATB) nu l-aș angaja pe Dl. Austeritate - Vasile Câțu. E și ultima explicație publică pe care i-o dau. Îmi pierd timpul! Cu oameni care halucinează la locul de muncă nu are rost să mai intru în dialog!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu cred ca pnl-isti sunt otraviti ca nu poate sa le dea peste bot pesedeilor,deoarece pnl de cand au venit la putere nu au facut nimic si ce stiu sa faca postacii ofticati PeNaListi daca partidul lor e impotent ,nimic altceva decat sa jicneasca si sa injure.asa partid asa votanti.intotdeauna au fost si vor fii peste pnl cel putin 10 clase psd.asa ca muie cu kkat ba otravelor pnliste...P,S. muie pnl ,muie usr, muie pmp ,muie psd, muie alde etc doar rable
0
0
Vaaai.... zise moldoveanca mahalagioaica, madam "sarma". Tu vorbesti, antenisto, promteristo, pupincurista varanului ,...etc. ?? Incredibil! Tu ai CV-ul lui Catu !? Sa-ti fie RUSINE, ati distrus tara cu hotiile si minciunile voastre pesedeilor, ciumatilor!
10
0
nu iti este rusine sa mananci non stor rahat- citecte CV iuli lui catu si ai sa te convingi ca este f greu, daca nu imposibil, sa ajunga careva la performantele lui- dar cum voi, hoti, borfasi, curve, vriminali,mincinosi, analfabeti, agramati v-ati vazut pe musuroi credeati, in mnimicitia voastra can puteti atinge Everestu prostiei, nu numai ca l-ati atins, l-ati depasit. Nici cucile nu va mai cred. Tara este in situatia sta numai si numai datorita voua, a acestei haite
9
2
in curul tau e sarrrrma !!! Muie cu cacat si postacilor pesedei muisti precum idiotul mare de la @08:05 !!!
10
1
Toti primarii de pana la Firea au fost prapad pentru Bucuresti. Printre ei a fost si Basaul,ulterior prapad pentru Romania ,ca presedinte. OK,Firea o sa plece la un moment dat. Sa vedem ce hahalera si mogaldan or sa-si aleaga bucurestenii,dintre cei serviti de gastile de hahalere cu interese de grup restrains. Unii isi vor face ,,afacerile'', prostimea va vota fix ce vor hahalerele,ca apoi sa urmeze traditionalele injuraturi si vaiete degeaba.
2
8
Regina in Raiul pesedist.In Raiul pesedist e fericire mare.Cine ajunge in Raiul bugetarilor a pus-o.Acolo se dau salarii mari,pensii speciale,prime speciale,sporuri de antena,sporuri de rusine,spor de mucegai,spor de praf,spor de gandaci,spor de plictiseala, s.a.Are balta peste ca doar banii nu vin din buzunarul baronilor si nici al PSD-ului.
9
1
E mult sa-l angajezi pe idiotul asta , chiar si la un CAP dintr-un sat de munte. Cutu asta , e si prost , e si nebun dar e si tradator. Pai la un CAP asta ar vinde toate animalele justificand ca mananca prea mult si nu e rentabil. D-na Firea , lasa-l dracului in pace ca daca te bagi in cocina te mananca porcii.Mai grav e ca panarama asta indatoreaza poporul pe zeci de ani.Este pur si simplu iresponsabil, nebun.
3
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614