REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei:

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei:

Replica API 12 iunie 2018 | 00:00 275

„De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea: compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negative”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moldoveanco , am crezut ca esti mai vicleana si mai desteapta , dar m-am inselat . Cum este posibil sa mai apari in public dupa ce ai aparut in piata victoriei . Cum este posibil sa ii spui Simonei Halep , bine ai venit in tara noastra .
1
0
PRIMA BORTOASA A TARII A LUAT MUIE.....MUUUUUUULTA MUIE.....TOATA MUIA.......
2
0
Asta , antenista Varanului , a supt ce a supt , este clar ca nu de la mamica ei , iar urmarile sunt catastrofale . Femeia cu minte bolnava si mult rumegus in loc de creier , face si drege sa-i multumeasca pe cei de la care a supt temeinic ...
3
0
fi rea nu a vrut sa dea aprobare ca premierea simonei sa se faca intr un spatiu mai mare de frica multimii care se va aduna, si fiind oameni cerebrali nu adusi cu pluta de prin tara ar fi huiduit o cum s-a si intamplat. astfel a limitat prezenta persoanelor la premiere pe stadion, zona asigurata de jandarmi...fi rea ...de asta esti huiduita, sunteti cu un picior in groapa, tre sa plecati...sunteti ca porcul care stie ca maine e ignatul si se ascunde prin cotet si arunca cu propriile fecale
5
0
Ce cauti femeie acolo? ieri ati adus toti tziganoii in buricul targului sa protesteze si azi o dai pe spiritual?! nici capu n-o duce...
5
0
frumos vocabular ai ales felicitari parintilor care teau educat
0
2
Primarita generala a Romaniei e proasta de pute. Ce e bine e ca se face singura de cacat. Nu ca veorica care e mama proastelor si are nevoie de hotul de dragnea !
9
2
Rusine domna primar,trebuia sa-i oferi plachetele la aeroport,acolo trebuia s-o astepti,nu are ce cauta politicul in manifestari sportive !
8
2
Taci mahalagioaico, pocnitoare moldoveanca ! Meritai sa fii huiduita si fluerata, da. Esti o tupeista si o aroganta, iti faci campanie electorala pe succesul Simonei ?! Sa-ti fie rusine, tie si ciumatilor tai! Te-ai facut de ras si v-ati facut de ras cu mitingul vostru, cu gunoaiele voastre lasate in frumoasa Piata a Victoriei. Da ! Pe cine crezi si credeti ca manipulati ? Nu toti suntem spalati pe creere. Nuuu.... Cine te mai sustine ??
12
2
Indiferent din ce partid ar fi,un primar avea datoria sa ofere un moment de solemnitate pentru meritele incontestabile ale Simonei. Si daca era Iohannis ,Basescu sau alte persoane oribile din tara asta,protocolul si bunul simt,respectul fata de un om valoros si fara implicare politica cere o atitudine complet diferita de a scursurilor huiduitoare de pe stadion. Firea poate fi luata la rost cu alte ocazii,in cadrul specific,nu golaneste cum a fost acum,si de cine?!...De hastag nazist,de prostovanii aia cu muci in cap. Da,hastagii sunt nazisto-comunisti pe bune.
2
10
Iliescu a adus minerii in Piata Universitatii in 1990 motivand ca partidele de opozitie au ocupat piata cu drogati nenorociti,cu fascisti mizerabili.Uite ca dupa 30 de ani bolsevicii astia vorbesc la fel.Si Putin spune ca partidele de opozitie din Rusia sunt partide fasciste.Prostimea crede .Ti-ai dracului de bolsevici gretosi cu Firea ,mahalagioaca voastra cu tot.!
11
2
Ah,era sa-i uit.Era sa uit de nazisti si de legionari.Idiotul asta de jos,bolsevicul semnat -european_12 iun 07:26_mi-a adus aminte.Ce v-am spus eu.
5
2
Asa faceau si bolsevicii stalinisti.De-adevaratelea ca astia sunt urmasii lui Stalin.Stalinistii vedeau agenturi straine,dusmani de clasa spioni,sabotori,tradatori de tara,defaimatori ,banditi peste tot.Ei nu realizau niciodada ca sunt dispretuiti de populatie.Un secol de paranoia ! Ti-ai dracului ca nu mai scapam de voi.
10
1
nici macar nu tineti cont ca e femeie .,drogati nenorociti fascisti mizerabili
3
21
mahalagioaico, pe ce ai mizat?, aveai impresia ca toti suntem spalati pe creere si adusi cu forta si cu amenintari la miting- te-ai insewlat- aceasta este adevarata ta sustinere si modul in care te-ai descurcat ca primar al Romaniei, asa ti-a placut sa te prezinti-, zero barat activitatea ta, nemernicilor la puscarie pe viata. Atat de disperati sunteti incat penalul draknea ameninta procurorii daca se ating de analfabeta viorica? Veti culege roadele
21
2
Ea si dragnea au vedenii li se pare ca cineva de pe planeta marte ii urmareste--nu vede ca poporul nu-i mai crede pe acesti mincinosi
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218