REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gabriela Firea, pusă pe glume, după ce o maimuță a circulat liberă prin Capitală: 'Sper sa nu fie într-un lan de ambrozie, sa nu-i curgă ochii'

Gabriela Firea, pusă pe glume, după ce o maimuță a circulat liberă prin Capitală: 'Sper sa nu fie într-un lan de ambrozie, sa nu-i curgă ochii'

Replica API 11 septembrie 2019 | 00:00 201

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că speră ca maimuța care circulă liberă prin Bucuești să nu fie într-un lan de ambrozie, „să nu-i curgă ochii”. Edilul a făcut această glumă în timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

Gabriela Firea a declarat, miercuri, că speră ca maimuța din sectorul 5, cautată de Jandarmerie, să nu fie într-un lan de ambrozie.

„Sper sa nu fie într-un lan de ambrozie, sa nu-i curgă ochii”, a glumit Firea, în momentul în care presa a cerut solicitări despre acest caz, conform Mediafax.

Declarația a fost făcută chiar în timpul unui comandament organizat, miercuri, la PMB, pentru eradicarea ambroziei.

Jandarmii Capitalei au fost înștiințați, miercuri, de către o femeie, în urma unui apel la 112, despre prezența unei maimuțe într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei, la fața locului fiind trimiși un medic veterinar cu pușcă cu tranchilizant, însă autoritățile nu au reușit capturarea animalului.

"În momemtul în care am fost sesizați la 112, maimuța despre care am fost înștiințați că ar exista într-o curte din Sectorul 5 al Capitalei nu se mai afla. Sesizarea a venit în jurul orei 12.00 de la proprietara acelei curți. După ce au ajuns la fața locului, echipajul de jandarmi s-a retras", a transmis Biroul de Presă al Jandarmeriei București, la solicitarea MEDIAFAX.

Și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) a fost sesizată de Poliția Locală Sector 5 despre prezența maimuței.

"Am trimis în acel loc un echipaj împreună cu un medic veterinar care deținea o pușcă cu tranchilizant. Nu s-a reușit capturarea. Poliția Locală Sector 5 ne-a sesizat despre trei maimuțe care au fost pierdute. Două au fost capturate de proprietar, cealaltă bănuim că este încă în libertate", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Trănescu, director de comunicare ASPA.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I s-a urcat Gabitei sarma la cap si s-a pus pe glume,nu ca pana acum ar fi facut mai mult pentru Bucuresteni decat pentru ea din pozitia pe care o ocupa.
0
0
E de ambrozie de la navodari pana la lumina era ca si cultivata pe ambele parti si are 2 metri..... bine acum din parc nu se vede, avem gazon, sapca si maieu, okk
2
0
Moldoveanca stirista este pusa pe glume. Sper sa nu mai apuce un mandat.
1
2
in lanul cu ambrozie v as tine pe toti care a ti condus Romania.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614