REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Gabriela Firea, reproșuri la adresa Guvernului Dragnea într-o scrisoare deschisă către bucureșteni

Gabriela Firea, reproșuri la adresa Guvernului Dragnea într-o scrisoare deschisă către bucureșteni

Replica API 2 februarie 2019 | 17:58 188

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, susține, în contextul în care Gabriela Firea a atras atenția printr-o scrisoare publică asupra diminuării bugetului Capitalei, că lucrurile nu stau asa cum au fost prezentate de edil. Mai mult, Stefanescu ii transmite Gabrielei Firea ca mai are multe de facut pentru bucuresteni.

„Doamnei Firea îi transmit un singur lucru. În primul rând, să vadă de interesul celor din București, al bucureștenilor. Sunt foarte multe lucruri de rezolvat în București încă. Are mandat foarte greu. Primul mandat pe care și l-a asumat când și-a depus candidatura sub sigla celor trei trandafiri de la PSD. Ea în fața bucureștenilor trebuie să rezolve foarte multe lucruri încă. Asta spune tot. (..) Toată lumea care citește bugetul știe foarte bine că nu este așa. Mai mult decât atât, doamna Firea a avut tot timpul o relație foarte deschisă și foarte apropiată cu Guvernul României și cu ministrul Finanțelor. Deci în mod special cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor a avut un dialog permanent. În momentul de față nu există primar în România să nu fie mulțumit de buget și vor fi lucruri care se vor rectifica în Parlament, pentru că bugetul trebuie să fie votat. Vor fi probabil niște amendamente pe care le vor depune și parlamentarii noștri și cei din Opoziție și toată lumea se bate pentru bani mai mulți. Într-adevăr țara a produs mai mulți bani. Ei au fost împărțiți foarte bine. Este primul buget după Revoluție cu niște sume fabuloase la sănătate, la transporturi, la educație. Peste tot”, a declarat Codrin Ștefănescu, la România Tv, scrie Știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa i bagam gunoiul din sec1 si din tot bucurestiul in cur lu bagajul asta ! mars la treba zdrentalau nu mai latra ! penalo !
0
0
Ma voi stiti mai multe traznai. Gabi ce tia zis Codrin inseamna tu vezeti de cozonacu tau si lasane pe noi in pace.nui asa
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369