REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gabriela Firea și-a delegat, din nou, atribuțiile pe timpul protestului din 10 august

Gabriela Firea și-a delegat, din nou, atribuțiile pe timpul protestului din 10 august

Replica API 10 august 2019 | 02:40 491

Gabriela Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a delegat atribuțiile către viceprimarul Aurelian Bădulescu în perioada 8-11 august 2019. În data de 10 august este anunțat un miting în București. Și anul trecut, în timpul protestului din 10 august, când a avut loc intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei, primarul Gabriela Firea își delegase atribuțiile viceprimarului Bădulescu.

În decizia prin care Gabriela Firea îl lasă la conducere pe Aurelian Bădulescu este menționată și obligația viceprimarului „de a întreprinde orice alte măsuri legale de natură a asigura caracterul pașnic și civilizat al adunărilor publice”. În cazul în care și Aurelian Bădulescu va lipsi, responsabilitatea protestului din 10 august îi revine Directorului General de Poliție Locală, Daniel Mihai Răsica.

Într-un comunicat de presă, Primarul General informează că delegarea unor atribuții către viceprimarul Aurelian Bădulescu este doar una dintre componentele necesare bunei gestionări, la Primăria Capitalei, a celor 17 evenimente publice care urmează să aibă loc în intervalul 8- 11 august, în zone centrale din Capitală, printre care un marș și un miting de amploare în Piața Victoriei.

De asemenea, în același comunicat, Gabriela Firea precizează că se va afla în București în intervalul 8-11.08.2019 și că va fi prezentă la Primăria Capitalei în toată această perioadă, exercitându-și atribuțiile.

Primarul mai spune că „atribuțiile în cauză nu sunt delegate exclusiv pentru mitingul din data de 10 august, așa cum eronat s-a afirmat în spațiul public, ci pentru a asigura desfășurarea în cele mai bune condiții a tuturor evenimentelor din Capitală”.

Anul trecut, primarul a motivat că în ziua protestului se afla la Tallinn, într-o vizită oficială, pentru a discuta cu oficialii estonieni despre reformele administrative.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostimea pulii s-a obisnuit cu traditionalul ,,tatic'', a toate stiutor. Arafat e de vina ca restul din tara asta nu-si fac serviciul,Firea nu poate sa faca singura fata absolut tuturor problemelor si are nevoie de oameni carora sa le delege sarcini,ministrul apararii nu poate lupta singur in Afganistan sau la dracu-n praznic si trimite Soldati acolo. OK,sa zicem ca e buna judecata,dar atunci de ce pula mea nu-si face fiecare din noi treaba la serviciu,de ce nu suntem toti uniti spre bine,de ce doar altii sa fie eroi ai muncii singuri pentru milioane si noi nici cat e personal?!
0
0
Cata lasitate, caracterisrica comuna clasei politice romanesti!
2
0
Si in intentiile de vot ale PSDistilor GABITA este pe podium daca nu chiar pe locul 1atat pot PSDisti asta e ce au mai bun.
3
0
Mai voia sa candideze si la presedintie ...Maaaa, lasi !
2
0
moldoveanca jegoasa
2
0
Doar intamplator.
2
0
Cica fake news ....
2
0
i-a reintrat sirma in cur
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614