REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gabriela Firea spune că decizia privind modificarea Codurilor Penale cu deciziile CCR va fi luată săptămâna viitoare

Gabriela Firea spune că decizia privind modificarea Codurilor Penale cu deciziile CCR va fi luată săptămâna viitoare

Replica API 23 iunie 2018 | 00:11 340

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a experţilor din domeniul juridic, parlamentari şi miniştri, în care se va decide modalitatea de adoptare a modificărilor la Codul penal, prin ordonanţă de urgenţă sau prin procedură parlamentară, conform stiripesurse.ro.

Întrebată dacă la şedinţă s-a discutat procedura prin care vor fi modificate Codurile penale, prin ordonanţă de urgenţă sau prin Parlament, Firea a răspuns că o decizie în acest sens va fi luată după o întâlnire a experţilor partidului din domeniul juridic.

"După Comitetul Executiv, când s-au stabilit principiile de bază care au fost deja transmise în comunicatul de presă şi explicate de domnul preşedinte, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a experţilor din domeniul juridic, a colegilor noştri parlamentari, miniştri şi se va lua o decizie în acest sens", a explicat Firea.

Chestionată dacă se va emite o ordonanţă de urgenţă pe această temă, Firea a spus: "Se va lua o decizie în acest sens, nu pot să fac speculaţii".

Gabriela Firea a mai spus, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, că la Comitetul Executiv nu s-a discutat despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis şi nici despre numirea lui Gabriel Vlase la conducerea SIE. "Chiar nu s-a discutat subiectul deloc", a menţionat ea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri că îşi cere iertare că "s-a lungit atât de mult elaborarea Codului penal", precizând că maniera de până în prezent, din Parlament, s-a dovedit a fi una greşită.

"Le-am spus că obiectivele mele rămân aceleaşi, şi anume programul de guvernare să fie pus în practică, şi va fi pus, iar statul paralel să fie zdrobit, şi va fi zdrobit. Îmi cer iertare acum miilor de români care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional (...) Îmi cer iertare că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului penal. Maniera pe care am avut-o (...), în Parlament, s-a dovedit că a fost una greşită", a declarat Dragnea după Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi bai fiu de curva, cand se intoarce ma-ta de pe centura te invit sa va dau o mooie!
2
1
ati mai luat muie si veti mai lua ! scarpin-o pe ma-ta , are latei !
1
2
Fa , Firea , iara va mananca in cur ? Ei , o sa vezi , ce-o sa va scarpinam cu ranga ...
13
2
Ciorile din guvern ,infractorii astia , analfabetii astia sunt in stare sa elibereze toti puscariasii si sa-i aduca la manifestatii Daca nu incepe razboiul civil mare lucru Dar daca trebuie asta e . Sa terminam odata cu ei ca altfel numele tarii o sa se scrie Rommania
9
1
Curtea Constitutionala, a hotarit in urma cu un an si jumatate, o decizie clara, privind abuzul in serviciu. Aceasta decizie, trebuia trecuta prin parlament !!! . In tot acest timp multi oameni au intrat in puscarie. Judecatorii, au drepul sa judece cum considera, pentru ca cei de la Curte au dat o hotarire, iar parlamentul nu a facut ceea ce trebuia. Acum, urgent pentru Dragnea, saptamina viitoare, se rezolva problema. Dragnea, isi cere scuze celor din puscarie, ca si cum de voi nu m-a interesat, dar acum este vorba despre mine.
7
2
Sa lasam jignirile si sa iesim in strada .Acolo se va da batalia finala cu penalii din psd!
8
1
Pe langa faptul ca sunteti niste limbrici agramati se pare ca nici in capete nu aveti alt ceva in afara de tarate!!! Dar ce pretentii poti avea de la niste pui de comunisti imputiti indoctrinati de Gadea cu latrina lui tv? In final o urare: Sa va dau mooie pana va iese pe ochi, cacatilor!!!
8
1
Sa-mi bag pulan PSD ul vostru si toate javrele adiacente.
11
1
Varanu o tinea pe gabizda sub birou cand vorbea la telefon cu nevasta si mai smulgea fire de par din cap de plictiseala
8
2
Europene s-o postim pe ma-ta!
1
9
dreptate ochii plansi vor sa te vada,dar cu pesedeul n-ai cum, pai numai daca te gandesti ca porcul de stroe ne vinde apa pura de acum 23000de ani catre israel iar pe noi ne adapa cu apa de canal colector,este peste poate,orice zice curva asta moldoveanca este lipit de intelegere,sunt curios sa vad sedintele guvernului si al deputatilor live de la poarta alba
6
1
Ca sa va calmez mai pesedeilor , ia luati putina muie cu cacat de la mine ! Si mult mai multa muie cu cacat lui dragnea,mazare si fagadau ! Tot de la mine !
14
2
PSD le va da muie celor enumerati in interventia din aceasta seara.Acei borfasi sereisti trebuie linsati
1
17
PSD e singuru partid care tine cu romini
5
16
Bravo PSD bravo Dragnea. In sfarsit se v-a face dreptate in tara
6
19

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102