REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Gabriela Firea spune că nu ia în calcul să părăsească PSD

Gabriela Firea spune că nu ia în calcul să părăsească PSD

Replica API 7 februarie 2019 | 00:26 408

Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu ia în calcul să părăsească Partidul Social Democrat.

"Sub nici o formă. Sunt membru al PSD. Am foarte mulţi colegi şi prieteni. Ţin legătura şi cu mulţi colegi din ţară. Primesc zilnic de la membrii PSD şi simpatizanţii PSD foarte multe mesaje, nu cred că eu trebuie să fiu cea care trebuie să se îndepărteze de această formaţiune politică", a spus edilul general, înainte de şedinţa Asociaţiilor Municipiilor din România, întrebată dacă ia în calcul să demisioneze din PSD.

Ea a admis însă, întrebată în acest sens, că ar putea fi exclusă din PSD: "La maniera la care am fost exclusă din conducere, cred că se poate întâmpla la acest moment orice".

De asemenea, Gabriela Firea consideră "nedemn" modul în care Mihai Fifor, "un reprezentant de frunte al partidului", preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a vorbit despre ea.

"Aseară, la un post de televiziune, s-a exprimat cu referire la mine 'aşa-zisa mea colegă Gabi Firea'. Mi s-a părut nedemn pentru un reprezentant de frunte al partidului să vorbeşti de o asemenea manieră în primul rând şi să proferezi neadevăruri la un post important de televiziune. Am vrut să intru cu o rectificare, cu un drept la replică şi, din păcate, nu mi s-a acordat această şansă", a povestit Firea.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti o tarancuta ca si firea . Moldoveanca a prins tupeu , experienta ca a avut mai multi barbati si acum se lasa dusa de val ....dar o ia vantul , nu ajunge la cotroceni ! ramane doar mahalaua in urma ei !
1
5
Super cool! Bravo. Urca-te cu picioarele pe DRACnea si crapa-i dovleacul ala sec.
5
3
produci dispret firea parca esti o placa de patefon repeti ca un papagal aceleasi treburi ai pierdut mult ai fost iubita acuma oamenilor le este scarba de tine.
4
5
Ce io mai scutura inainte lu livache iar acum se da fata mare
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367