REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gabriela Firea spune care este relația cu Liviu Dragnea: 'M-ar lichida fizic dacă ar putea. Dorește să îmi curme cariera politică'

Gabriela Firea spune care este relația cu Liviu Dragnea: 'M-ar lichida fizic dacă ar putea. Dorește să îmi curme cariera politică'

Replica API 12 noiembrie 2018 | 01:25 405

Gabriela Firea susține, referitor la Liviu Dragnea, că liderul PSD ar lichida-o fizic dacă ar putea, menționând că acesta este deranjat de criticile pe care i le-a adus și de nesupunerea edilului Capitalei, potrivit stiripesurse.ro

”M-ar lichida fizic dacă ar putea”, a declarat Gabriela Firea , la România Tv.

Edilul Capitalei sustine ca social-democratii se tem de liderul PSD.

”Domnul Dragnea ar fi facut afirmatii acum cateva zile ca nu vrea sa ma excluda ca sa nu imi usureze viata, sa nu plec la alt partid ca a auzit ca am multe oferte, si atunci vrea sa ma chinuire. Doreste sa imi curme cariera politica”, a mai spus edilul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu as zice ca ar fi o crima dar,ar fi necesara o drama de genul Romeo si Julieta!Cel putin am scapa de doua jeguri psd-iste !
6
1
FIREA PRESEDINTE, MERGEM INAINTE! SA AVEM RABDARE , LA ...PREZIDENTIALE !!!!!
2
6
Yes, paranoia by the book...
1
0
Cum se devoreaza psd-eii! Mai ieri umpleau stadioanele cu ponta presdeinte, acum ponta este un nimeni un criminal..pe geoana ni-l puneau presedinte de tara dupa aia l-au mancat cu kkt cu ttot si pasta...Grindeanu..Tudose..acuma Firea. Cine ridica capul si spune ca in psd este dictatura..jap, jap, si la kkt! Il mananca psd-eii cu rahat cu tot!
5
4
tu ti-ai abandonat barbatul , aflat in stare grava ....cel de al2lea , tu esti mahalagioaica si rea , ai sete de putere ! nu vei fi presedinte ....si nici primar nu vei mai fi , nu ai cum sa treci hotararile ! afara firea !
10
4
Taiati-va capetele intre voi, ciumatilor, atata puteti, asta va este "valoarea"! Ce ati promis in campania electorala ?! Ce faceti ?! Sa va fie RUSINE circarilor, va bateti joc de romani, dezamagirea este maxima!... Acum, ceri ajutor madam Firea !? Dar cand ii pupa-i "papacul" lui Dragnea, doreai sa-l si cununi cu Irina,....etc., nu aveai timp, nu te ocupai de problemele bucurestenilor, in calitate de primar !?... Slugarnico, prefacuto... Cine te mai crede ??!!
9
3
firea, esti nf si ai ajuns la menopauza.siktir pucisto!
5
9
Haida deh... Sa nu trecem la psihoza tanti Firea. Nu te pierde bre cu firea.
6
4
Paranoia in stare pura! Dupa manual! In situatia asta se afla Firea...
8
8
aia oscilanta intre purtator de vorbe a prim-ministrului Izdarescu si social-democratie? Ce au astea in comun, cu exceptia comunei Voluntari prin persoana ta? Asta e "cariera politica"? Cum dracu se face ca toate venitele din fundul Moldovei vor sa ne duca spre mai-binele imaginat de ele?
7
8
ni-no,ni-no,ni-no spre spitalul de nebuni !Vezi sa nu plesnesti de oftica ca nu te mai baga nimeni in seama !
7
10
Firea presedinte !--cred ca rominii ar vota-o ptr ca are un discurs bun nu e santasabila cu nimic vrea sa faca ceva ptr oameni ceea ce la ceilalti lipseste --Toti cei care doresc pres au incurcaturi cu justitia de aceea nu-i putem vota !
8
11
Cat poti fi de nenorocita
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218