REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Gabriela Firea, știre falsă Facebook: Voi depune plângere penală. Bănui cine sunt

Gabriela Firea, știre falsă Facebook: Voi depune plângere penală. Bănui cine sunt

Replica API 6 august 2018 | 02:32 322

Gabriela Firea va depune plângere penală după ce pe Facebook a apărut o știre falsă potrivit căreia ar fi fost suplimentate locurile pentru vacanțele în Grecia.

''Este regretabil că miza politică a ajuns la această dimensiune, a situației în care se inventează știri, se creează conturi false și mă pun pe mine, ca Pimar General al Capitalei, într-o situație proastă față de bucureșteni. Regret că s-a ajuns că manipularea a ajuns la un grad atât de ridicat.

În privința contului, l-am denunțat prin mai multe informări către Facebook, iar luni dimineață voi depune plângere penală pentru a se afla cine se află în spatele acestui cont de Facebook. Nu am indiciu, nu am cum să îmi dau singură seama cine ar fi. Pot să bănui cine sunt autorii morali. În special USR, parțial PNL, care au deturnat atenția de la un program benefic și au spus ceea ce este total neadevărat, că se taie bani de la investiții pentru a se plimba seniorii.

Vreau neapărat să se afle cine a realizat acest cont, cine sunt persoanele, cine deține acele adrese. Avem instituții ale statului. Să afle toată țara cine se ocupă cu manipulări.'', a declarat Gabriela Firea la România TV.

În imagine se poate observa că este vorba de un cont fals al Primarului Capitalei, Gabriela Firea, care anunță suplimentarea locurilor pentru Grecia cu încă 2500.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in veci ciuma rosie nu va suspenda un presedinte de tara, indiferent de numele acestuia
2
0
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis.
1
2
si din partea locatarilor din ghetoul central H.Cioara.
2
1
sa afle toata tara cine sunt hotii !!! DA, vreau sa aflu ! A, si sa nu uit : muie pesede !!!
5
1
Dar cu demisia ta si la puscarie cine se ocupa ???
4
1
Ai treaba la primarie madam... chiar daa... Lasa plangerile si mahalagismele din televiziuni si presa, termina cu pomenile electorale, cu excursiile... Auzi suplimentarea locurilor pentru Grecia ?? Are primaria banii, nu ai pe ce sa-i cheltui, nu ai unde sa-i investesti ??Ai nevoie de voturi ?? Pomeni electorale ?! Rusine !!
6
3
Basescu e de vina. Tot el este de vina si pentru praful saharian care vine peste Romania.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218