REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Gabriela Spanic, despre tentativa de omor la podcastul lui Viziru: „Mi-a fost frică să nu mor!“

Gabriela Spanic, despre tentativa de omor la podcastul lui Viziru: „Mi-a fost frică să nu mor!“

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 2064

Gabriela Spanic a fost invitata lui Lucian Viziru în podcastul acestuia. Regina telenovelelor din Venezuela este și acum marcată de tentativa de omor asupra ei.

Gabriela Spanic, celebra actriță de telenovele originară din Venezuela, a venit în urmă cu 15 ani în România pentru a juca alături de Lucian Viziru, în televnovela, de mare succes la acea vreme, „Numai iubirea” (Pro TV). Cei doi s-au sărutat atunci pasional în telenovelă și au fost la un pas de a trăi o adevărată poveste de dragoste. Viziru nu a uitat-o pe Gabriela nici acum și a invitat-o la o șuetă online, în cadrul podcastului său, scrie click.ro.

Lucian Viziru și celebra actriță Gabriela Spanic sunt prieteni buni de mai bine de 15 ani! Îi leagă amintiri frumoase din perioada în care ,,regina telenovelelor" din Venezuela a venit în România și a fost guest-star în telenovela "Numai iubirea".

Lucian Viziru și Gabriela Spanic au ținut legătura în cei 15 ani

Atunci cei doi s-au sărutat pasional, iar presa tabloidă din acea perioadă a speculat imediat că aceștia ar fi avut un început de idilă, mai ales că scena sărutului dintre ei a fost filmată de mai multe ori pentru a ieși perfect.

„Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere. Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a povestit Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul cu regina telenovelelor, în care l-au încercat ceva emoții, mai ales că a vorbit în spaniolă.

,,Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață"

Gabriela Spanic are acum 48 de ani și este considerată „regina telenovelelor” în Venezuela. Actriţa a adus în discuție în podcastul lui Lucian Viziru momente de groază pe care la trăit în 2010, atunci când a descoperit că fosta ei asistentă; Maria Celeste Fernandez, care a şi primit condamnare pentru tentativă de omor, a otrăvit-o, atât pe ea cât şi pe fiul şi pe mama acesteia cu substanţe toxice.

Fiul actriţei avea atunci aproape doi ani, iar starea acestuia de sănătate a fost una precară. Gabriela Spanic s-a luptat mulţi ani ca fiul ei să îşi rezolve problemele stomacale, generate de substanţele otrăvitoare.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.

"Vreau să trăiesc 100 de ani! După moarte, voi fi în vacanță!"

Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor.

Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %.

Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

"Fiul meu este dragostea vieții mele"

Povestea de viață a Gabrielei este una presărată cu drame: bărbatul cu care a făcut un copil nu a dorit niciodată să-l cunoască, nu l-a recunoscut și nici nu a fost alături de Gabriela, nici măcar atunci când băiețelul a fost grav bolnav, în urma încercării asistentei Mariei Celeste Fernandez de a-l ucide.

„Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual.

E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picoarele pe pământ și foarte recunoscătoare.

Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. Să trăiesc liniștită undeva lângă mare. Sper să fie în Venezuela, în Los Roques, unul din primele patru cele mai mari arhipelaguri din lume”, a mai declarat actrița.

Gabriela Spanic este una dintre cele mai bine cotate actriţe de telenovele din lume. Cunoscută datorită rolurilor duble din „La usurpadora” (Uzurpatoarea), „Por tu amor” (Pentru iubirea ta) şi „La intrusa” (Intrusa), Gabi a reuşit, în scurt timp, să fie „regina telenovelelor”. În 2004, aceasta a venit în România şi a avut o scurtă apariţie în telenovela „Numai iubirea”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stirea a**a este despre .****?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920