REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gafă a ministrul Educației, Ecaterina Andronescu: A uitat în ce județ se află

Gafă a ministrul Educației, Ecaterina Andronescu: A uitat în ce județ se află

Replica API 15 iulie 2019 | 01:08 443

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a încurcat, duminică, numele județului în care se afla, pe care l-a numit Alexandria, în loc de Teleorman. Ministrul Educației a vorbit la congresul de alegeri al PSD Teleorman despre situația învățământului din acest județ, pe care l-a numit însă Alexandria.

Ministrul Educației a avut doar cuvinte de laudă pentru sistemul de învățământ din județul Teleorman, de la procentul bun obținut la Evaluarea Națională până la dezvoltarea universității din Alexandria. În discursul rostit la congresul organizației județene a PSD a încurcat însă numele județului.

„Întorcându-ne aici în județul Alexandria am fost martorul începutului universității pe care dumneavoastră astăzi o aveți aici”, a spus ministrul Educației.

Prezent la congres, și vicepreședintele ALDE Teleorman, Virgiliu Cocoșilă, a greșit chiar numele partidului partener de guvernare, pe care l-a numit Partidul Socialist Democrat. „Bună ziua, doamnă prim-ministru și președinte al Partidului Socialist Democrat”. Liderul ALDE și-a corectat însă repede greșeala.

Ecaterina Andronescu nu este singura care a făcut astfel de gafe. În luna mai, și premierul Viorica Dăncilă a spus în timpul unei conferințe de presă organizate în Frasin, judeţul Suceava, că se află într-o vizită în judeţul Hunedoara.

„Bună ziua. Aş vrea să urez tuturor celor care sărbătoresc astăzi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în judeţul Hunedoara”, şi-a început Dăncilă discursul, moment în care a fost corectată.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Du-te bre mamaie si stai in pensie, acasa, mai mergi pe la garsoniera de la Bellu, mai da o matura, scutura presurile alea ca acum vine aia cu coasa si te gaseste in deranj! Si tu si fosila aia de la externe, melescanu, scapati amandoi de la Antipa, ingrijiti-va de colive si parastase, lasati oamenii tineri si impovarati cu atatea griji sa-si croiasca singuri soarta si viitorul! Voi ati apus de mult...
5
0
E ceva obisnuit pentru imbecilii din psd!!!
5
0
Si clopoteii langa, langa ... Am ramas la nivelul lui Agamita Dandanake. Practic niciun progres in 120 de ani. Caragiale uber alles!
3
0
de fapt deliorman in romaneste inseamna padurea nebuna,cel mai recent rezultat este ca dracnea din pozitite de sluga a lui bibi a ajuns la parnaie deoarece a cerut sa fie pensionat jidanescu si inca sa fie adus tezaurul inapoi,chiar a fost votata legea care revendica aurul inapoi,va revenii vreodata sau precum cel plecat in rusia nu il v-om mai vedea
1
2
Asa ministru,asa inspectori ,asa directori ! Doar banul si hartia conteaza! Doctori in diverse domenii dar care habar nu au cate file au lucrarile. Suntem de tot kk-tul!
9
2
Abramburica reflecta perfect starea invatamantului romanesc pe care l a construit dupa chipul ei. PSD este interesat de pensionari nu de tineri. Prin urmare au numit la invatamant un sef de tot cacatul.
8
1
Puteti sa imi dati si mie cate o limba in lindic ca i ati saturat cu limbile in rozeta curului pe familia de hoti Johannis.De limbisti ca voi are nevoie familia de hoti de copii si case.
2
8
tanti cati , pensie usoara , reforma inseamna schimbare ..........nu vremuri noi , oameni vechi .
5
1
Cu cat tine psd astfel de pensionare senile in functii, cu atat se va duce la pensie tot partidul. Un lucru bun, caci altfel tinerii nu vor avea nici o sansa in RO. Destul ca parintii si bunicii au votat pana acum contra copiilor, alegand de 30 acelasi partid de zici ca sunt drogati. Dar ei zic ca tinerii sunt drogati. Ne-au distrus tara, lasand aceiasi ban.ti la putere de 30ani. Nici Italia nu are asa ceva.
9
3
tot cu gandul la Dracnea a ramas.
6
1
Ultima senila Psd campioana la proba de slalom printre cretinii colegi de partid,ea fiind cea mai cretina!O nebuna comunista,care are tensiune si o ia tremuratul de la cafea multa,spera ca e inca lucida dar nu...
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614