REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

GAFĂ DE PROPORŢII A UNUI PRIMAR! S-A AUTODENUNŢAT PE SITE-UL PRIMĂRIEI!

GAFĂ DE PROPORŢII A UNUI PRIMAR! S-A AUTODENUNŢAT PE SITE-UL PRIMĂRIEI!

Replica API 30 martie 2018 | 00:03 489

Un primar din judeţul Constanţa a comis GAFA mandatului său! Pe site-ul primăriei, edilul a anunţat locuitorii comunei că… a vrut să repare un podeţ, dar un consilier local a venit şi l-a împiedicat să execute “fapta de bun samaritean”. În realitate, consilierul cu pricina l-a salvat de la comiterea unei ilegalităţi, şi anume repararea unui podeţ din comuna Lumina fără a avea avize şi autorizaţii de construcţii, după cum singur anunţă primarul în mesajul către locuitori!

Iată mesajul complet, postat joi, 29 martie a.c., pe site-ul Primăriei Lumina:

„Avand in vedere deteriorarea podului pietonal de peste derea situat in zona parcului, va aduc la cunostinta urmatoarele:

Am vrut, prin bunavointa catorva sponsori, sa refac podul. In momentul in care a venit betoniera pentru a turna ciment, domnul consilier al UDTTMR, Curtnazar Deniz, a blocat cu masina personala accesul betonierei. Acesta si-a explicat gestul invocand faptul ca execut o lucrare fara a avea avizele necesare si autorizatie de constructie.

Mentionez ca sunt nevoit sa sistez lucrarile pana la obtinerea proiectului, avizelor si autorizatiei de constructie.

Avand in vedere legislatia in vigoare, aceasta procedura va dura cateva luni.

Nu mi-am imaginat ca acest consilier local poate sa faca atat rau comunitatii prin atitudinea si actiunile sale, desi el se da “bunul samaritean” invocand mereu ca el vrea binele comunitatii.

Va multumesc si sper ca ma intelegeti.

PRIMAR

IOAN ROMAN”

De precizat că primarul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul incompetent voia si el sa se laude cu o asfaltare, dar nu l-a lasat un alt profesionist care nu mai putea de grija comunei! Dle. primar, lasati postarile pe Fb, treceti la munca pt ca nu ati facut ABSOLUT NIMIC nici in mandatul asta! Ar trebui sa informati lumea despre realizari, nu despre o tentativa esuata a unui grandios proiect precum amaratul ala de podet. Habar n-am daca ar trebui sa radem sau sa plangem...
6
0
Mai exista UDTTMR ? Instanta a hotarat desfiintarea uniunii. Asadar, pe tatar cine il mai sustine ? Cred ca trebuie sa il excludeti pe nogay . Sa se duca in pisda masii la tatarul ala de wserghep sa-si suga belitele reciproc !
2
1
La noi in Eforie Sud un consilier P S D pe nume Daniel a votat inpotriva repararii trotuarelor din oras ,ce parere aveti dragi locuitori de acest impostor?
1
0
Primare acel consilier e un imbecil, un zero barat, un avorton! Eu in locul tau imi vedeam de treaba! Cand il vezi pe strada zici ca e un boschetar? Cetateni din Lumina , nu va este rusine cu un asemenea consilier? Vin alegerile, nu mai acceptati asemenea oameni pe liste!
3
4
A ajuns sa nu mai conteze daca se face real ceva, ci daca ai aprobarea de a face. Asta a fost si inceputul sfarsitului imperiului roman, al celui otoman -in care fara firman nu se putea face etc. Duca-se dracului de tot lumea in care traim, dar sa se duca dracu cu aprobari si autorizari.
1
4
de Vrabie de la Medgidia ce sa mai zicem ca face lucrari la negru fara autorizatii sau documente legale?Toate lucrarile executate de societatea consiliului local Apollo Ecoterm anul trecut nu au la baza documente legale,ele fiind executate doar la comanda verbala a primarului Vrabie,lucrari de zeci de miliarde.Si exemplele pot continua,nu este singururl caz de la Medgidia.A devenit o practica sa comita ilegalitati pe banda rulanta.Oare pe asta nu-l vede nimeni?
1
1
Multi romani isi merita soarta. La noi proiectele sunt importante, bani cheltuiti pe avize. Lucrarile deloc sau jalnice. Sa va ia draq de prosti, ca apare unul care chiar vrea sa faca ceva si apareti voi cu avizele
0
3
Atat de inconstienti sunt unii de iti vine sa te iei de cap. Cum sa faci o lucrare fara avize? In ce secol traiti fratilor? Atat de incompetent e primarul asta ca se da de gol singur. Jalnic, penibil
3
3
Si pe capatana de oaie de ce-l deranja ca primarul din carton vrea sa faca o reparatie ? Care era problema tatarului nohai daca Roman vroia sa faca un lucru bun ? Nu stiu, intreb si eu asa in calitate de cetatean
7
5
Atata ipocrizie n-am vazut. Pai ba consilierul vietii, fiul comunei, bai gingishan, ia zi ba tu cand ai adus beton furat noaptea ca hotii sa torni la asa zisa baza sportiva ai uitat de avize? Mai faceati si live, ipocritule!
11
4
asta inseamna sa iti doresti sa conduci urbea cu pastori nepriceputi
7
2
sa vina la Eforie ca il invata primarii nostri cum sa ai o mie de hartii si avize si sa nici macar sa nu ai de gand sa faci vreo lcrare
6
2
Unde draq betoniera baaaaaa ca e cifa primarul pliii de tot rahatul
5
9
Domnule primar,ati facut-o de tot rasul!Sunteti demential,jur!!!
6
5
N-am anteles care a fost gafa''''????
4
3
cred ca acest consilier il opreste pe d-nul primar sa trimita masina de gunoi sa fie ridicat ..oare el de ce este primar ???
6
5
Dasta merge Romania asa. "Vrei sa plantezi un pom " ai nevoie de aviz dupa care stai luni de zile !
12
4
al drequ podet, are nevoie de aprobari si paraaprobari, parca ar fi cine stie ce constructie monumentala! de aceea merg lucrurile cum merg in tara asta, ca nu este pusa o harta langa o alta hartie! Pana o sa iasa avizele, sa se faca achizitie sau licitatie - oho! Locuitorii sa invete sa sara de pe loc sau femeile sa sara parleazul!!!!
18
3
Viorel Popescu trebuie convins sa candideze la viitoarele alegeri. M-am saturat de fosti si actuali incompetenti
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369