REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Gafă în debutul ceremoniei de inaugurare a Consulatul Onorific al Estoniei la Constanța

Gafă în debutul ceremoniei de inaugurare a Consulatul Onorific al Estoniei la Constanța

Replica API 18 iunie 2018 | 00:00 280

Premierul Estoniei a remediat personal problema!

Premierul Estoniei a remediat personal problema!

Sediul Universității „Ovidius” Constanța a fost, în dimineața zilei de duminică, 17 iunie a.c., cadrul unor momente solemne: inaugurarea Consulatului Onorific al Estoniei la Constanța.

La eveniment a participat Excelența sa, prim ministrul Estoniei, Juri Ratas, prim ministrul României, Viorica Dăncilă, dar și rectorul Universității „Ovidius”, prof. univ. dr. Sorin Rugină, primarul Constanței, Decebal Făgău, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju și numeroase cadre universitare.

La eveniment a avut loc, însă, și o gafă diplomatică: steagul Estoniei era arborat invers. Premierul Estoniei, Juri Ratas, a observant şi… nu a stat pe gânduri! S-a îndreptat către steag şi a rezolvat problema, chiar înainte de începerea festivității. Intervenţia lui Juri Ratas a avut loc sub privirile premierului Viorica Dăncilă şi ale participanţilor la eveniment. Ulterior, manifestarea a continuat conform programului.

„Acum, Estonia are două consulate onorifice, unul în Estonia, iar celălalt este aici, în Constanța, fapt pentru care mă simt onorat. Estonia și România au o relație foarte bună”, a declarat prim ministrul Estoniei, Juri Ratas.

“Îmi face o deosebită plăcere să iau parte la inaugurarea Consulatului onorific de la Constanţa. Vreau să îi urez mult succes domnului Alexandru Bobe, ne va ajuta să facem noi paşi în colaborarea pe care o avem cu Estonia. Vreau să mulţumesc autorităţilor centrale şi celor locale pentru inaugurarea Consulatului onorific de la Constanța“ , a declarat, la rândul său, Viorica Dăncilă, premierul României.

Consulul onorific al Estoniei la Constanța este prof. univ. Alexandru Bobe, prorectorul Universității „Ovidius” Constanța.

Reamintim că premierul Viorica Dăncilă şi omologul Juri Ratas au inaugurat, sâmbătă seara, la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, linia aeriană Tallinn-Constanţa.

Paula SOLOMON

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/a-fost-inaugurata-cursa-tallin-constanta-premierul-dancila-si-omologul-estonian-prezenti-pe-aeroportul-kogalniceanu-358580/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa aspect, Bobe poate deveni si consul al Republicii Micilor Bine Facuti, sau al Federatiei Ciorbitelor de Burta.
0
0
De cand a venit Rugina si gasca de oportunisti, clasa politica si in special PSD-ul s a apropiat periculos de mult de UOC! Parca acest lucru nu este permis!
0
0
Acum, Estonia are doua consulate onorifice, unul in Estonia, iar celalalt este aici, in Constanta, fapt pentru care ma simt onorat.....penibil, al doilea e in TM
3
0
Acest Bobe ar putea fi un monument de educatie, civilizatie , cinste, smerenie etc. Ce ziceti ?? AR PUTEA?? Dar
5
0
Pana va ajunge Bobe profesor mai are multa mamaliga de mancat. Lectorasul de buzunar are aspiratii mari
7
0
da am avut legaturi cu estonia de pe vremea lui alexandru cel bun,atunci cand cavalerii teutoni in 1410 s-au luptat cu polonezii,lituanienii,tatarii si o companie de moldoveni, atunci cand au fost infranti ,in primul rand datorita tatarilor,si in ziua de azi div intaia de cavalerie poloneza este compusa si condusa de tatari
2
1
Ce mizerii umane , ce putregaiuri , ce limbrici ordinari ! PSD-ALDE , niste jegosi , niste ciumati , niste leprosi ...
6
1
cum naiba pui un PNL ist convins in guvernul PSD? un lingau -a se vedea silueta fusiforma- care numai asa a reusit in viata. Bobel, cand mai strigi iar in strada PSD Ciuma rosie?
10
2
BOBE, NU MAI STRIGI PSD CIUMA ROSIE E? POATE CHIAR TU AI PUS LA CALE GAFA? VAI DE CONSTANTENI CU ASA REPREZENTANTI...... RUSINE!
12
1
Bobe, consul, ca in rest le avem pe toate! Vai de capul vostru de oportunisti ordinari, cu jigodia asta de Bobita in frunte, mai aveti putin si vine nota de plata!
13
1
S-a pishat pe noi !
6
2
Oare,ma intreb,au taiat balariile din rondurile universitatii cand i-au primit pe oamenii acestia?In corpul B,la intrarea studentilor,balariile ,aproape ca au urcat scara.Tot parcul arata ca un maidan,neingrijit si aproape uscat.
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369